|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   activ fit 6?
24.2.2008 21:59:50   
shooo
se dajo dobiti? in kje? ali vsaj 5+user posted image
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: activ fit 6?
25.2.2008 6:19:39   
Lunca1
mislim da so samo do 5

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 7:21:12   
Nika v službi
Uradno (na zavitku Pampersk) piše, da so do 5+, ampak jaz teh 5+ nisem še nikjer srečala. Preveri pri dobavitelju!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 8:03:56   
ajdaN
Šestka ne obstaja. Imajo do 5+, pa še to samo v Müllerju in samo enojno pakiranje - cca. 11€, če ni akcije.

Mi hodimo ponje v A - v Bipo ali Toys-a.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 11:16:56   
shooo
najlepša hvala az info.
jih vsaj ne bom več iskalauser posted image .
bom probala dobiti 5+.
ajdaN kako vam gre?

lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 13:43:59   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: shooo
ajdaN kako vam gre?

Superuser posted image . Včasih bolj, včasih manjuser posted image . Se javim kmalu na "naši" temi.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2008 9:48:54   
pupika
Punce če imate možnost, si naredite veliko zalogo št. 5+, ker jih ne bo več. Pri nas v mb-Muller, ji ne dobivajo več. Mi je prodajalka rekla, da jih sploh ne bodo več imeli.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2008 13:51:37   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: pupika
Punce če imate možnost, si naredite veliko zalogo št. 5+, ker jih ne bo več. Pri nas v mb-Muller, ji ne dobivajo več. Mi je prodajalka rekla, da jih sploh ne bodo več imeli.

Zakaj pa neuser posted image ? A se jim ne splača? No mi jih itak kupujemo samo za "poštukat" kdaj pa kdaj. Čeprav v KR so jih imeli mogoče 2-3 mesece, pa še to večkrat ne kot ja.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2008 8:20:34   
pupika
ajdaN, jaz mislim, da se jim splača imet št.5+, ker itak vedno takoj zmanjkajo, ker jih je bilo možno samo v mullerju kupit, zgleda dabomo morali prešaltati na BabyDry, te pa bodo še imeli 5+ in 6. Jaz sem danes ponoči morala našega malega preoblačiti, ker je bil moker, ko sem mu dala 5, sem hotela 5+ malo šparati, pa kljub temu, da mu dam 5+, ga moram ponoči previjat, samo pa že dolgo ni bil moker, včeraj pa zopet. Se pa spomnim, da so včasih imeli tudi 6 active fit, teh pa že kar nekaj časa nimajo več.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2008 14:30:04   
alfist
Kupite Fixis, so zelo velike in kvalitetne. Priporočam tiste ki se oblečejo kot hlačke. So pa malo dražje...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2008 18:22:05   
katra55
5+ sem danes videla v Toysrus-u v Avstriji.

(odgovor članu alfist)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?