maruškaŠ -> RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? (3.3.2008 7:49:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris NI pomembno kaj nosiš, voziš, pomembno je kaki si kot oseba in mati, oče! Kje piše daje mamica s slabim vozičkom slabša in obratno! Danes se vse preveč gleda samo na zunajost in se pozablja na čustva, občutke. Res da hočemo svojemu otroku vse dobro in najboljše samo je odnos dost bolj pomemben od materialnih stvari! Bodite srečne, pozitivne imejte rade svoje otroke in se ne obremenjujte s tem, kaj kdo ima al kaj kdo nima! Se popolnoma strinjam. Meni je kar slabo, ko vidim na kak način ene pozornost vzbujate. Pomoje ste v privatnem življenju ful zafurstrirane in nezadovoljne in je denar edino s čimer se lahko pohvalite. Za skozlat... Js sem tud kupla verjetno ta hip v Sloveniji najdražji voziček ampak sem ga kupla zaradi funkcionalnosti in sploh nisem vedla, da je to taka fensi šmensi roba. Na našem koncu sploh ne poznajo tega vozička in vsaka, ko me je vprašala ker voziček smo nabavli, ni vedla za Bugaboo. Mam prijatlco, ki je pred kratkim rodila in bi si lahko kupla tudi voziček za 5000evrov pa se ji ne bi poznalo, pa ima sposojenga Speedya in večino stvari. Vedno je tako, da tisti, ki imajo res ogromno denarja, se ne izpostavljajo tolk kot pa tisti, ki so nekje na sredini in si želijo, da bi bli še višje rangirani. Pa obilo užitkov na modni reviji z Bugabooji in Stokkiji, pa napišite si na čelo- IMAM DENAR! Tole na koncu je pa izraz fovšije in čisto odveč - in čisto slovensko. Meni je vseeno kaj imajo drugi in kaj vozijo druge. To pomeni, da mi je vseeno, če bogati vozijo slabe vozičke, če revnejši vozijo vozičke, ki si jih praktično ne morejo privoščiti in v končni fazi jaz bom vozila kar bom jaz hotela in nihče mi ne bo s svojim mnenjem vsiljeval kaj bi bilo zame primerno, da vozim. Sicer se pa strinjam, važno je kdo in kaj si. Torej ne samo KAJ voziš, ampak KAKO voziš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|