ebay (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

suzy85 -> ebay (24.2.2008 9:36:30)

pozdravljene!

rada bi opravila nakup preko ebay-a iz VB, pa me je kar malo strah. tiste, ki ste že kupovale: kako opraviš plačilo? dobiš njihove podatke in nato plačaš al kako to poteka? brala sem, da imajo tudi možnost, da plačaš preko elektronskega bančništva: se to šteje kot plačilo s kartico (zaradi garancije)?

vsaka informacija bi mi prišla prav!

hvala!

maja22tt -> RE: ebay (24.2.2008 10:55:18)

Jaz sem zelo veliko kupovala preko nemškega in nisem imela nikoli nobenih težav. Že vnaprej sem se vedno pozanimala okoli poštnine in če se mi je izračun izšel sem zadevo naročila. Po zaključeni avkciji dobiš mail z njihove strani, kjer je bilo običajno potrebno vnesti še višino poštnine in na koncu, ko si vse potrdil si dobil vse njihove podatke. Za nakazilo v tujino pa boš potrebovala njihov IBAN, SWIFT in njihove podatke ime firme ali fizične osebe in kompleten naslov. Glede na to, da gre za VB, bo denar pri njih nekje v 3 dneh in ko prejmejo denar blago pošljejo, potem je pač odvisno kako bodo poslali. Včasih se mi je zgodilo, da je od nakupa do prejema minilo samo kakšnih 5 dni, včasih pa tudi več.

Upam, da sem ti bila kaj v pomoč, če pa še kaj potrebuješ pa mi lahko pošlješ ZS. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Krista28 -> RE: ebay (23.3.2008 17:34:07)

Maja22tt,
tudi jaz te prosim za pomoč, saj sem videla ugodno ponudbo za nov voziček quinny speedy na e-buy.de. Nikoli še nism preko neta kupovala, pa bi mi pomoč zelo prav prišla. Je pa cena vsaj 140E nižja kot pri nas. Poslala tudi ZS.

Stran: [1]