|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah pred zdravnikom
23.2.2008 23:18:05   
draganav
Moja skoraj 2 leti in pol stara user posted image  se grozno boji zdravnika. Vsakič, ko gremo na pregled se dereuser posted image user posted image user posted image , joka, opleta,... mislim grozno. Sploh ne vem, kako ji lahko posluša srček, ko se pa dere kot bi jo dajali iz kože.

Nikoli se ni ustrašila, jokala se je že pri prvem pregledu, pa je imela super zdravnico.

Ne vem več kaj naj naredim. Kupili smo zdravniški set za igro, ona pregleda vse punčke, nje pa ne.
Zaradi tega gremo k zdravniku res, ko je hudo, ker tistega dretja in histerije ne morem poslušat.

Kako naj ji razložim, pokažem da zdravnik ni BAV, BAV??user posted image

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah pred zdravnikom
24.2.2008 0:04:55   
TIA22
Tudi jaz sem imela podoben problem, ki pa je kar sam od sebe izginil. Kar naenkrat je nehal jokati. Tako da bi ti malo težko dala kakršenkoli nasvet. Pa veliko sreče.user posted image

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2008 7:30:11   
lelaval
Moja najmlajša je ista. Naenkrat jo je pičilo in se ful joka, samo, da zagleda zdravnico. user posted image  Pa nismo imeli nobene slabe izkušnje z zdravniki. user posted image
Je pravo nsprotje svojega brata - ta je ful rad hodil k zdravnikom user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2008 8:59:58   
Jessy
Tudi pri nas je bilo nekaj časa tako. Za piko na i smo morali pa še na infekcijsko, kjer so se ji res zamerili.
Od takrat hodiva skupaj k zdravnici tudi takrat, ko grem pisati recept za kremo, tako da zdravnico vidi tudi v drugačnih okoliščinah. Zdaj res ne joka več.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 13:22:25   
laruska
Oj,
enkrat sem nekje brala, da študenti medicine organizirajo "preglede" za otroške igračke. Torej otrok prinese medvedka ali kar pač, tam pa ga pravi zdravniki pregledajo in pozdravijo. Na ta način naj bi otroci videli, da to ni nič hudega, da je medvedek lepo prestal pregled, sami pa izgubijo delček strahu pred zdravniki. Seveda je odvisno od otroka do otroka, ampak meni se zdi fajn ideja. Poskusi malo pobrskat po netu al pa povprašaj pri študentih medicine, če to še prakticirajo.
Pa da bo naslednji pregled čim lažji za obe.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 15:26:25   
Pobalami
Probajte se več pogovarjat o zdravniku, kako bo poslušal srček, pogledal grlo. Skupaj se igrajta zdravnike. Po moje je otroku lažje, če ve kaj naj pričakuje. Mogoče se boji tudi bele halje (uniforme). Moj tudi ni velik ljubitelj zdravnikov ampak je kar pogumen. Prej mu povem kaj bo, ko je notri mu pa sproti govorim kaj bo zdravnica naredila.

(odgovor članu laruska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?