RE: Krema s faktorjem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


suzanamai -> RE: Krema s faktorjem (25.2.2008 15:06:10)

Poleti so imeli na voljo kar velike vzorčke Eucerin kreme za sončenje. Povprašaj v lekarni. Jaz jih imam še vedno kar nekaj in so super za v žep.




petrcamg -> RE: Krema s faktorjem (25.2.2008 21:41:49)

Kar sem seznanjena, tako Loccitan kot Eucerin nimata popolnoma naravnih kozmetičnih izdelkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Mislim, da je najbolje,da pogledaš katera krema ima eko test... Se mi zdi, da se že vsaka kozmetika prodaja kot naravna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], in nič čudnega ni, da smo čisto zbegani ob poplavi raznih izdelkov...




Nacka -> RE: Krema s faktorjem (25.2.2008 22:05:42)

Ojla,
a vi že sedaj mažete otroke s sončnimi kremami. Jaz imam 6.m starega in se veliko sprehajava, pa ga pustim, da mu malo sveti sonček in ga nič ne mažem. Je že malo porjavel - no sicer ima bolj temno polt. Meni se sedaj sonce še ne zdi močno.




nežka -> RE: Krema s faktorjem (27.2.2008 9:14:35)

Po moje tudi sonce zdaj še ni tako močno, da bi rabila kremo s faktorjem. Poleti je pa zgodba drugačna. Ampak takrat pa mi uporabljamo minerlani zaščitni faktor, ki se ne vpije v kožo, ampak na površju ustvari zaščitni sloj. To naj bi bilo za otroško kožo bolj prijazno in ne povzroča alergij.




Pinkyca -> RE: Krema s faktorjem (27.2.2008 9:22:00)

IZVIRNO SPOROČILO: MADMAX

Mi uporabljamo od Mustele držijo v lekarnah.


isto

krema je sicer brez vonja
ampak naš potem po ribah diši
pa malo težko se razmaže ker je precej gosta

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]