Bela -> verz za dragega (28.1.2005 14:35:31)
|
Pa mam nekaj lepih zate, kratkih in jedrnatih...takih strastnih:ups: Še so med nama lepe in čiste stvari. Odstraniva sovraštvo in laž, bodiva kot reka, igriva in čista, ujeta med naju dva srečna človeka. Ljubiva se.Pustiva, naj divja reka dviga iz globoke struge svojo vodo in jo razliva čez bregova, na suha polja najine strasti. Več ljubezni je v srcu, več lepote je v očeh. Poznam pot do kraja blizu bogov.Razmisli! Potovala bova mimo zvezd, skozi neskončna prostranstva, skozi temne predore, v katerih bo najina ljubezen luč, brez katere do krajev blizu bogov, ne bi nikoli prispela. Zato potrebujem tvojo ljubezen. Kot prvo pomladno deževje je prava ljubezen. Prebudi in napoji otrple korenine ter požene v drevo sok, da lahko na prožnih vejah poženejo lističi, med katerimi se plaho odpirajo prvi cvetovi. Tri najpomembnejše reči so v življenju. Ljubezen, ljubezen, ljubezen in še ena na katero največkrat pozabimo. Ljubezen. Daj mi roko, poglej me v oči in ne vprašaj kaj je ljubezen. Ne živim samo zaradi ljubezni, če bi pa morala, bi živela še rajše. Leto v katerem mine dan brez ljubezni, je za dan krajše. Kdor se zbudi ob človeku, ki ga ljubi, sanja čez dan najlepše sanje. Upam da ti bo kaj prav prišlo, meni so takšne všeč, da niso preveč pocukrane:rozica:
|
|
|
|