Modrček v nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Kety -> Modrček v nosečnosti (28.1.2005 13:32:49)

Živjo punce!

Vem, da se je o tem že nekje pisalo, ampak sem zasledila samo o modrčkih za dojenje. Jaz pa nujno potrebujem modrček, ki mi bo pomagal premagovat težave z bolečimi in težkimi prsmi. Pred nosečnostjo sem imela velikost 75B sedaj pa bi moral biti večji in ne vem kje naj ga kupim. Nikjer ne najdem modrčkov, ki ne bi imeli kosti, da bi bili malce debelejši (podloženi) in brez kakih šivov, po vrh vsega pa tudi lepi na pogled.

Ali veste kje bi jih lahko kupila. Že naziv bi mi ful pomagal npr. Triumph, Komet,...Kaj ste ve nosile? Rada bi si kupila takega, da bi ga lahko imela tudi ponoči na sebi, saj se komaj obračam v postelji!!:ups:

Hvala in lp vsem :nosecka:!

LP Kety

Anonimen -> Modrček v nosečnosti (28.1.2005 14:07:58)

probaj pogledat v h&m, majo velike stevilke pa so ful luskani.sicer meni ni odgovarjal, ker niso bli dovolj mocni:ups: za moji dve:)-:)-:)-

sem pa si kupla enega v in metroju v tusu, pa je ful vredu, samo ma noter kost:zmeden2:

barby* -> Modrček v nosečnosti (28.1.2005 14:52:33)

V Müllerju so ful poceni (za dojenje) vendar za pogledat nič posebnega...pa brez kosti so

lp
barby:metulj:

malika -> Modrček v nosečnosti (28.1.2005 15:13:50)

jaz imam isto št. in proti koncu nosečnosti sem si kupila dva v H&M samo eno št. večja. Poceni pa še velika ponudba je.

dd75 -> Modrček v nosečnosti (28.1.2005 15:22:08)

nekaj jih imajo tudi v OTTO katalogu-tel:0802320

Lu -> Modrček v nosečnosti (28.1.2005 17:38:08)

Pa v katalogu Quelle jih imajo tudi. 2 kom = 6.000 sit

Sama sem jih naročila, samo čakam jih še.

lp Lu in :duda:
37t 3/7:love:

Lejči -> Modrček v nosečnosti (29.1.2005 17:23:03)

hojla,

jaz sem zelo zadovoljna s triumphovim, všeč mi je ravno to, ker nima nobenih šivov in me nič ne moti, je mehek, skratka meni ful odgovarja. v nasprotju z njim me pri tistem od h&m vse nekaj moti - šivi so tko čudno postavljeni, da me srbi. dober pa je tudi od mothercare. sem pa tudi jaz imela prej 75 b. upam, da boš našla nekaj, kar ti bo odgovarjalo.

lp,
lejča

Stran: [1]