|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako naj ugotovim
27.2.2008 19:26:18   
neyka7
Anonimna zdaj pa jaz nisem mogla mimo tvojega komentarja. Ampak se mi zdi, da nisi čist pr seb...sorčiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.2.2008 19:31:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7

Anonimna zdaj pa jaz nisem mogla mimo tvojega komentarja. Ampak se mi zdi, da nisi čist pr seb...sorčiuser posted image .

Neyka, se mi zdi, da jih ene par na kakšnih substancah tle gor... prejšnji teden je ena iz naftalian privlekla temo o aprilka in spraševala, da kolegica ne ve kdo je oče... sej se vsake tolko najde tle gor kakšna odbita tema.

Drugače pa bi svetovala kakšno drugačno zaščito, če ne želita user posted image .

(odgovor članu neyka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
27.2.2008 19:37:47   
Anonimen
Ja madona no, mnde pa ja vidiš kdaj mu prideuser posted image
Ma za posrat se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
27.2.2008 19:38:59   
dadica
Pa kaj si ti malo nor (smajlikisezglavozabijavsteno)!!!

Če pa že želiš ugotoviti, pa se na koncu ponudi za ustno obdelavo pa boš videla če bo kaj priteklo!( ne vem če obstaja mošk, ki bi se branil tkšnega zaključka)user posted image

< Sporočilo je popravil dadica -- 27.2.2008 19:41:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.2.2008 11:11:05   
lunica 85
ja to je pa res groza,da ne veš če mu je prišlo al mu ni.Ja res je najboljš da se pogovorita in če un dela za tvojim hrbtom to nima smisla.V taki zvezi jst nebi bla.To ne vodi nkamr.Raj se pogovorita in se pol odločta če sta dovolj zrela in resna da se odločta za bebico.Ker čene bo potem otrok trpel namesto vaju,vidva si bosta pa še naprej prikrivala stvari in lagala en drugemu.lp

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.2.2008 11:18:54   
tane
drage moje, meni se zdi da gre tu za eno veliko šalo, da se en/ena samo norca dela s takim vprašanjem, ker sori, tudi če imaš 15let ne vem, če razmišljaš takole. upam, da nisem koga užalila, če gre za resno vprašanje, ampak če sem, bi se jaz raje na njenem mestu malo zamislilauser posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.2.2008 20:25:50   
Anonimen
......Potem zjutraj vedno na vložku opazim malo bele siraste stvari. Če bi bil moj izcedek,nožnični ne bi bil takšen.

Sorči a ravno takšen JE izcedek iz nožnice v primeru, da ima ženska kakšno spolno prenosljivo bolezen (klamidija?).
Sperma se po nekaj minutah utekočini. Seveda pa vonj in okus ostaneta še nekaj časa.user posted image
Samo majčkena informacija za mojo predhodnico anonimno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
1.3.2008 9:43:42   
uršika***
Veste kaj mi gre najbolj na živce, ko midvauser posted image ???? Da vse ostane v men in ko se vstanem vse ven steče!!! pa saj to je čista logika. Kam bi pa drugače ves tisti zmazek šel?????
No v tvojem primeru je očitno zmazek takrat, ko si ti želelauser posted image  šel v WC, sedaj pa, ko si on želiuser posted image , pa spusti zmazek v tebe.

HMMM.... HUDO!!!!! Svojega bi najbrž kar zadavla, če bi mi naredu kaj takega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?