lidia -> Masaža dojenčka (28.1.2005 13:10:12)
|
Živjo bejbe, sem ravnokar govorila z Mojco Kurent, ki izvaja masažo dojenčka. Me je pa skoraj kap, ko je povedala kakšna je cena za dva obiska na domu, prvič namreč pokaže okrog 40 prijemov, pol te pusti, da en teden sam malega mnasiraš, čez kak teden pa pride še enkrat, da vidi kako ti gre. Kaj bi rekle, kakšna je cena za dvakrat po dve uri...reci in piši 18.000 SIT. Saj spoštujem njeno delo, ampak kar je preveč, je preveč. Druga možnost je, da greš v Pilates center na Wolfovi v Ljubljani, kjer Mojc Kurent ravno tako izvaja to masažo, pri čemer skupaj prideta dve mamici z dojenčkoma, za tri obiske tam plačaš ravno tako 18.000 SIT. Me prav zanima koliko ima strank. Verjetno kake take, ki mislijo, da se morajo nujno pokazat v tem bojda elitnem pilates centru. Kot da so odkrili Ameriko...kako je že rekel oni v filmu o Prešernu...imitacija imitiranega... Bom kar sama našla kakšno literaturo na internetu in se poskusila naučiti osnov... A mogoče katera od vas pozna kakšno cenovno bolj realno varianto?
|
|
|
|