vabila in obleka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

biga -> vabila in obleka (23.2.2008 12:15:22)

Imam dve vprašanji: 1. kako ste naredili vabila za poroko oziroma kje ste kupile material? in 2. ali katera ve, če je v NM oziroma kje na Dolenjskem izposojevalnica poročnih oblek ali pa kakšen butik s svečanimi oblekami? Vem, da je nekaj na Novem trgu, samo nisem sigurna kaj.

Majuska -> RE: vabila in obleka (23.2.2008 12:37:44)

Midva sva v Ljubljani v Prometeju kupila lep barven papir in ustrezne kuverte, nalepila sva rožice in naredila luštkan dizajn, tudi printala sva jih sama.

Če imaš pa veliko število povabljenih, se ti splača dat nekam natisnit.

JAPE -> RE: vabila in obleka (23.2.2008 13:12:31)

Sprintala sva jih na A4 format, in ga zložila v pismo in tako ni bilo treba kupovati še kuvert. Samo naprintaš in zložiš. Je pa izgledalo zelo lepo!

2.2. -> RE: vabila in obleka (23.2.2008 14:24:00)

v nm ne boš kaj preveč zadovolna z izbiro priporočam ti da greš kar v lj tam jih pa imaš veliko izposojevalnic za obleko.

Naja30 -> RE: vabila in obleka (23.2.2008 14:57:29)

Vabila sem sama delala. Prav tako sem v Prometeju kupila papir in kuverte v isti barvi, pa še ene ptičke za prilepit, se mi zdi. In sem lastnoročno napisala. Res, da je več dela s pisanjem, je pa zato res lepo izgledalo. No, če imaš zelo veliko povabljencev, na rač. napiši. Midva jih nisva imela zelo veliko.

total -> RE: vabila in obleka (23.2.2008 15:34:41)

biga v NM nimaš nič pametnega,zapel se raje v LJ ali v Domažale pa boš našla res lepe oleke.

Lunca1 -> RE: vabila in obleka (23.2.2008 16:58:25)

Midva sva posnela cdje s klasično glasbo in gor nalepila potiskane nalepke za CDje, na katerih je bilo napisano vabilo. Kuverte sva pa kupila v Prometeju.

No takole je pa izgledalo http://www.najina-poroka.com/galerija/displayimage.php?album=114&pos=4

Balonchy -> RE: vabila in obleka (25.2.2008 13:03:58)

Vse za vabila sva kupila v papirnici Leonardo. Obleko sem si pa dala delat.

Stran: [1]