Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 23.2.2008 22:50:32
|
|
|
|
bayb77
|
Bravo,bravo za tvoj pogum, kdor čaka DOČAKA! Hvala za lepo zgodbo, nam bo vsem v tolažbo, ki še čakamo! Z najlepšimi željami te lepo pozdravljam!!
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 24.2.2008 9:35:55
|
|
|
|
lejla007
|
Napolitanka, ČESTITAM! Res je za vse nas žarek sonca, le da ga nekatere ugledajo prej, druge kasnej... Srečno in zdravo nosečnost!
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 24.2.2008 9:47:19
|
|
|
|
murkica
|
Čestitke iz vsega srca. Res je lepo, da so čudeži še prisotni in da se tudi dobre stvari dogajajo dobrim ljudem. Sedaj pa le uživaj.
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 24.2.2008 9:52:25
|
|
|
|
snežinka7
|
napolitanka iz srca ti čestitam in želim vse dobro v nosečnosti brez , skratka vlila si mi upanje, da nam vsem fosilkam tudi enkrat rata. Ne boš verjela ampak so mi kar pritekle solze ob tem ko sem brala tvoj post.
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 24.2.2008 12:51:38
|
|
|
|
tasa.m
|
Iz srca ti želim veliko sreče in mirnih
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 24.2.2008 13:22:47
|
|
|
|
Mijavček
|
Tudi jaz čestitam Res lepo, da si delila svojo zgodbo z nami . Tudi jaz se deloma najdem v njej, čakamo že skoraj 4 leta..., in ko ti že motivacija pade, so taki posti, kot je tvoj, kot nalašč, da se poberemo in gremo dalje.
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 6:41:11
|
|
|
|
Napolitanka
|
Hvala vam za lepe želje in čestitke. Lana 38 seveda se te spomnim,res je da sva začeli svoj boj v približno istem času.Zadjič sem med prebiranjem foruma videla, da si dobila in ti iz srca čestitam, nisem pa vedela,da si imela takšne težave s prejšno nosečnostjo.Ampak važno,da je zdaj vse v najlepšem redu in da imaš doma svojo štručko. Anitka, ti si pa itak legenda tega foruma in tudi tebi vse najboljše želje . Se vidiva na drugem forumu te dni.. Močno si želim,da bo vse ok in odštevam tedne, da minejo te kritični tedni. Sem verjetno še tako v šoku,da se niti pošteno še zjokala nisem .. Vsem ostalim pa res hvala in čimprej zaglejte ....vse boste prišle na vrsto!!!
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 7:57:21
|
|
|
|
Anitka
|
Naplotanka kar pridi na sosednji forum. Pa pocukaj me kaj za rokav. Če boš kar rabila le vprašaj In res močno držim pestke, da bo vse o.k.
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 8:08:59
|
|
|
|
pikipu
|
Iskrene čestitke še z moje strani! Vsem, ki vsak dan upate pa veliko poguma in sreče, pa da čimprej zagledate .
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 8:10:16
|
|
|
|
byanca
|
RES ISKRENE ČESTITKE midva pa se trudiva prib. eno leto in ravno tako doživljam vse skupaj. vsak mesec solzice, pa potem vspodbudne besede moje gin. : saj bo, povprečno v sloveniji je 2 leti itd....samo me vemo, kaj doživljamo. jaz se ne morem sprostit in odmislit.ko pridejo tisti dnevi vsako minuto samo o tem razmišljam...... DRŽIM PESTKE ZATE IN TI MOČNO ŽELIM ČIMLEPŠO
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 12:33:57
|
|
|
|
mmanca
|
Napolitanka, želim ti lepo, brezkrbno nosečnost in ti iz srca ČESTITAM. Pikovit- držim pesti, močno, močno!!!
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 12:49:55
|
|
|
|
Balonchy
|
Napolitanka, ISKRENE ČESTITKE!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?