|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo
23.2.2008 22:50:32   
bayb77
Bravo,bravouser posted image user posted image user posted image za tvoj pogum, kdor čaka DOČAKA! Hvala za lepo zgodbo, nam bo vsem v tolažbo, ki še čakamo! Z najlepšimi željami te lepo pozdravljam!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.2.2008 9:35:55   
lejla007
Napolitanka, ČESTITAM! user posted image user posted image user posted image
Res je za vse nas žarek sonca, le da ga nekatere ugledajo prej, druge kasnej...

Srečno in zdravo nosečnost! user posted image

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.2.2008 9:47:19   
murkica
Čestitke iz vsega srca. Res je lepo, da so čudeži še prisotni in da se tudi dobre stvari dogajajo dobrim ljudem.

Sedaj pa le uživaj.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.2.2008 9:52:25   
snežinka7
 napolitanka iz srca ti čestitam in želim vse dobro v nosečnosti brez user posted image , skratka vlila si mi upanje, da nam vsem fosilkam tudi enkrat rata. Ne boš verjela ampak so mi kar pritekle solze ob tem ko sem brala tvoj post.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.2.2008 12:51:38   
tasa.m
user posted image Iz srca ti želim veliko sreče in mirnih user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.2.2008 13:22:47   
Mijavček
Tudi jaz čestitam user posted image

Res lepo, da si delila svojo zgodbo z nami . Tudi jaz se deloma najdem v njej, čakamo že skoraj 4 leta..., in ko ti že motivacija pade, so taki posti, kot je tvoj, kot nalašč, da se poberemo in gremo dalje.
user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.2.2008 6:41:11   
Napolitanka
Hvala vam za lepe želje in čestitke.

Lana 38 seveda se te spomnim,res je da sva začeli svoj boj v približno istem času.Zadjič sem med prebiranjem foruma videla, da si dobila user posted image  in ti iz srca čestitam, nisem pa vedela,da si imela takšne težave s prejšno nosečnostjo.Ampak važno,da je zdaj vse v  najlepšem redu in da imaš doma svojo štručko.
Anitka, ti si pa itak legenda tega foruma in tudi tebi vse najboljše željeuser posted image user posted image .
Se vidiva na drugem forumu user posted image  te dni..

Močno si želim,da bo vse ok in odštevam tedne, da minejo te kritični tedni.
Sem verjetno še tako v šoku,da se niti pošteno še zjokala nisem user posted image ..

Vsem ostalim pa res hvala in čimprej zaglejte user posted image user posted image ....vse boste prišle na vrsto!!!

Neposredna povezava do sporočila: 32
25.2.2008 7:57:21   
Anitka
Naplotanka kar pridi na sosednji forum. Pa pocukaj me kaj za rokav. Če boš kar rabila le vprašajuser posted image In res močno držim pestke, da bo vse o.k.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 33
25.2.2008 8:08:59   
pikipu
Iskrene čestitke še z moje strani! user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki vsak dan upate pa veliko poguma in sreče, pa da čimprej zagledate user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.2.2008 8:10:16   
byanca
 RES ISKRENE ČESTITKEuser posted image
midva pa se trudiva prib. eno leto in ravno tako doživljam vse skupaj. vsak mesec solzice, pa potem vspodbudne besede moje gin. : saj bo, povprečno v sloveniji je 2 leti itd....samo me vemo, kaj doživljamo. jaz se ne morem sprostit in odmislit.ko pridejo tisti dnevi vsako minuto samo o tem razmišljam......
DRŽIM PESTKE ZATE IN TI MOČNO ŽELIM ČIMLEPŠO user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.2.2008 12:33:57   
mmanca
Napolitanka, želim ti lepo, brezkrbno nosečnost in ti
iz srca ČESTITAM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovit- držim pesti, močno, močno!!!user posted image user posted image

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.2.2008 12:49:55   
Balonchy
Napolitanka, ISKRENE ČESTITKE!!!
            user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 37
25.2.2008 20:44:53   
semika
Draga napolitanka,

res iskreno čestitam. Ko se zaprejo vsa vrata, se pa odpre okno.  Res spodbudno za vse ki imamo težave z zanositvijo. Spomnim se kako sem po Klomifenu čakala in upala. Ko nisem dobila M na rok sem že začela upati, se veseliti..., potem pa razočaranje, solze... Nabolj mi je v spominu ostalo ko nisem dobila M in ker je bilo že kar nekaj čez datum sem se, ker se imela planiran dopust in morje, odločila za pregled pri ginekologu. Že po njenem pogledu sem videla da nekaj ne štima. Poslala me je na dodatn pregled in na krvno preiskavo. Sumila je izvenmaternično nosečnost. Ne znam opisati kako sem se počutila- Hvala bogu da je bilo vse vredu, sem pa izgubila M za skoraj pol leta. Danes čakam na IVF...
Upanje res umre nadadnje...

Mir in vse dobro.

Semika

Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?