Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: centralni sesalni sistem 23.2.2008 6:15:47
|
|
|
|
April
|
s tem nimam izkušenj, a kolikor sem brala v eni knjigi o alergijah, priporočajo prav ta sistem. praha v cevkah ni, ker ga posesa.
|
|
|
|
RE: centralni sesalni sistem 23.2.2008 10:02:45
|
|
|
|
Drnula
|
Jaz lahko samo rečem da ga bomo imeli, nismo ga pa še preizkusili ker še nismo v tej fazi. Zaenkrat imamo samo inštalacije. Baje je res fajn v primeru alergij kar nam bo prišlo prav in se mi zdi kar logično. Sicer sem se bolj pozanimala pri ljudeh ki imajo in mi je izpadlo ok in pripravno. Primerjala sem s cenami dobrega vodnega ali globinskega sesalca se lažje odločila. Še posebej ker vem kako je z manevriranjem teh sesalcev - meni popolnoma odveč.
|
|
|
|
RE: centralni sesalni sistem 23.2.2008 12:31:27
|
|
|
|
meeryana
|
Hej, mi ga imamo in je super zadeva
|
|
|
|
RE: centralni sesalni sistem 23.2.2008 12:34:09
|
|
|
|
meeryana
|
Tukaj pa je informativni izračun za hišo 120m2.
|
|
|
|
RE: centralni sesalni sistem 23.2.2008 13:09:01
|
|
|
|
rija
|
mi ga imamo in je ena boljših stvari v hiši. ga ne menjam. prah pa gre skozi posebno režo iz hiše.....
|
|
RE: centralni sesalni sistem 23.2.2008 16:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
A mi lahko prosim nekdo razloži kako to izgleda in kako deluje? Ne razumem čist..
|
|
|
|
RE: centralni sesalni sistem 23.2.2008 16:19:44
|
|
|
|
rija
|
poglej na www.korak.si pa jašek za perilo edino, da smo si ga mi naredili sami.....zakon!
< Sporočilo je popravil rija -- 23.2.2008 16:21:00 >
|
|
RE: centralni sesalni sistem 23.2.2008 16:22:28
|
|
|
|
3T
|
Tudi mi ga imamo in raje dam od hiše karkoli drugega kot pa ta sesalec. Zagotovo super nakup. Prah se v ceveh ne nabira, ker so prevlečene z antistatično snovjo. Gre za sistem plastičnih cevi, ki so napeljane pod tlaki do posebnih vtičnic za sesalec, v katero vklopiš sesalno ročico in sesaš. Sesalna enota ( sesalec ) je nameščen v prostoru, kjer ni moteč ( v našem primeru kurilnica ) in zrak, ki ga sesalec izsesa je izpeljan iz hiše ven. Skratka najbolj čisto sesanje in zelo priporočljivo za ljudi z alergijami na prah. Mi nimamo vodne enote, tako da te ne poznam, nam je pa sistem montiralo in dobavilo podjetje iz MS, ga ne bom konkretno navedla da mi ne bodo očitali reklame.
|
|
|
|
RE: centralni sesalni sistem 23.2.2008 16:29:42
|
|
|
|
rija
|
3T kakšne vodne enote
|
|
RE: centralni sesalni sistem 23.2.2008 16:57:52
|
|
|
|
3T
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex V hiši (tipski načrt) imava vrisanega, sedaj pa bi rada vse + in - da se odločim med tem ali pa zelo dobrim vodnim sesalcem. pa koliko so kaj cene? Že vidim to bo krivo, sem prehitro prebrala, sem mislila, da misli vodno enoto, ki pa jo tudi ponujajo, je en poseben dodatek, ki se priključi na obstoječo stanje, podobno kot tudi za čičenje pepela iz kamina. lp
|
|
|
|
RE: centralni sesalni sistem 23.2.2008 17:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
rija, tud midva sva mislila tale jašek nardit. Ampak je fora, da bova imela v pralnici pralni stroj. Direktno nad njo je ena kopalnica, druga je pa nadstropje više, in čisto na drugem koncu hiše. In iz čist zgornje bi itak mogla nosit v spodnjo, potem pa po jašku. Tako, da dvomim, da bomo tole uredil.
|
|
|
|
RE: centralni sesalni sistem 25.2.2008 8:55:45
|
|
|
|
Drnula
|
Lex - predlagam da kar poklišeš na Korak - kontakt ti je dala Ria. Rajko ti bo tam vse razložil kako in kaj. Lahko poklišeš tudi na Omega, tudi tam ti bodo vse lepo razložili in poslali prospekte, predlolg inštalacij .... predračun .... boš morda lahko primerjala med sabo in izbrala. Glede jaška, mi imamo kar lepo samo eno kopalnico.
< Sporočilo je popravil Drnula -- 25.2.2008 8:56:30 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?