elektrika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

malamaja -> elektrika (22.2.2008 18:58:54)

Oj!

Imam eno vprašanje za tiste, ki ste se že vselili v svoje nove hiške.

Mi smo imeli dosedaj elektriko sposojeno od sosedov (mojega očeta). Sedaj ko pa je pred vredi vselitev, bo pa treba uradni priključek dobit, pa me zanima če se kdo mogoče spomni kakšna je bila cena omarice in samega priključka na omrežje?

Lep pozdravček!

Drnula -> RE: elektrika (22.2.2008 19:42:34)

Jaz sem se ravno danes ukvarjala s priklopom elektrike. Plačala sem sicer že lani novembra (pa smo se potem zmenili s sosedom in se nismo priklopili še). Plačala sem ca 240 eur povprečnih stroškov priključitve in ca 150 neposrednih stroškov priključitve ... če ti to kaj pove. Omarico imam vendar ne vem cene, sama škatla ni veliko. Rabim pa še števec, v nakup grem v ponedeljek.

Zanima me, če je pri vas tudi potrebno opraviti meritve? Moj električar se je temu še bolj začudil kot jaz. V PO občini jih očitno hočejo in baje to znese še kakih 300 eur. Meritve se sicer opravljajo za poslovne objekte in zdaj mi nekaj težijo ... take stvari mi gredo pošteno na živce ! ! Velik denar ... zakaj? za nič, popolnoma nepotrebna stvar samo pokasirali bodo tako nahitro in malo počez za dve uri dela in en papir ki ne bo nikoli nikomur koristil ! ! !

bskrle -> RE: elektrika (22.2.2008 22:07:49)

Mi smo ravno to urejal sedaj, je bilo okoli 600evrov vse skupaj.

Stran: [1]