Majuska -> RE: Poroka samo s pričami (22.2.2008 20:58:43)
|
No, druga plat te zgodbe se je zgodila moji bivši sodelavki ... sine in njegova draga sta bila še študenta, imela sta tudi malega sinčka. Ona si je obleko šivala pri prijateljici, ki je bila njena priča, on je nekako spravil skupaj prihranke za obleko. Pa sta se eno soboto zmenila z babico (sodelavko), da pazi malega, ker bi šla onadva po dolgem času ven. No, zvečer sta se prikazala na vratih s prstani na rokah in s pijačo. Jasno je sodelavko in njenega moža skoraj kap, jaz sem zgodbo slišala po vikendu in lahko povem, da je bila novopečena tašča zelo zelo užaljena. Češ, niti toliko nisem vredna, da bi mi povedala ... problem je v tem, da je v tej igri videla le sebe, ni pa pomislila, da sta mlada mislila na dobrobit familije. Denarja za veliko ohcet pri hiši ni bilo, onadva študenta. Ko sem ji pokazala drugo plat, se je pomirila in se strinjala, da je bilo po svoje dobro, ker bi ona sama sigurno komplicirala okoli hrane in oblek. Konec dober, vse je dobro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] danes složno živijo in je povsem zadovoljna.
|
|
|
|