Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PO ET POVIŠANA TEMPERATURA! 22.2.2008 17:36:14
|
|
|
|
blanč
|
gu gu, kar se tiče vročine ti ne morem pomagat, ampak iskreno navijam zate.
|
|
|
|
RE: PO ET POVIŠANA TEMPERATURA! 22.2.2008 18:48:15
|
|
|
|
gugu
|
o blanč, kako sem te vesela, že v prvih postopkih, ki sem jih imela sva se skupaj trudili!!! Meni na žalost še ni uspelo upam, da tokrat speljem do konca! In kako je z tabo? Ti je že uspelo zagledati čudežni ?
|
|
|
|
RE: PO ET POVIŠANA TEMPERATURA! 22.2.2008 19:10:20
|
|
|
|
gugu
|
No, sedaj sem šla malo pregledati forume za nazaj in sem opazila, da še nisi imela te sreče, zelo mi je hudo zate saj vidim , da te mučijo tudi druge stvari ( starost) nikar ne obupaj, vedno si bila polna pozitivne energije in si bodrila vse nas , ki smo bile obupane sedaj pa to??? Zato zate Kje pa piše, da ti ne bo uspelo? Da ne slišim več ene negativne besede vem pa, da je hudo saj sem skoraj na istem tudi jaz se približujem 33 in mi v 4 poskusih ivf še vedno ni uspelo, no ja sedaj čakam in upam, da mi bojo pomagali!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?