Pralni stroj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

amalija -> Pralni stroj (22.2.2008 11:49:25)

Živjo,

prvič kupujem pralni stroj - na kaj je potrebno posebej paziti? Ok, energijski razredi, to mi je jasno... Kaj pa pri št. vrtljajev - koliko naj bi jih imel - verjetno boljše čim več, ampak kaj pa neka srednja vaarianta? Pa še koliko 'posebnih' programov res rabiš - recimo za volno in ročno, pa mogoče svilo oz. občutljivo perilo? Še kaj?

Aja32 -> RE: pralni stroj (22.2.2008 12:00:00)

Timer - potem ga lahko programiraš, da začne, recimo ob peti uri zjutraj prat, pa imaš do sedme oprano, lepo obesiš, pa je...
Pa še "tapoceni" tok uporabljaš...

Lp A

Spark -> RE: pralni stroj (22.2.2008 13:57:44)

Jaz sem si kupila pralni stroj s 1500 obrtljaji, možna nastavitev, kolikor pač želiš. Čisto zadosti je 1200 obrtljajev, jaz nikoli ne uporabljam višje nastavitve. Se mi zdi, da bi mi stroj poletel, če bi naštimala 1500[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] .
Manj kot 1000 obrtljajev pa ne bi vzela.

Saskia02 -> RE: PRALNI STROJ (23.2.2008 16:35:26)

poleg zgoraj napisanega je meni zelo pomemben kratki program, ki opere v 30. minutah. predvsem poleti, ko so majčke samo malo prešvicane in nimam časa čakat, da bo stroj povn. tako, da kratki program laufa vsak drugi dan.

luka jan -> RE: PRALNI STROJ (27.2.2008 13:34:13)

Evo, jaz imam en model od Gorenja, modela točno ne vem, ta stroj ni da nima. En kup enih programov, mislim da 1500 vrtljajev, program za to in ono perilo, skratka res ni da ni.
Ker pa se men tega ne da študirat u nulo, uporabljam za kuhanje en program, za temne cunje en program... Skratka od vsega tega pretiravnaja rabim 4 programe.
Zato razmisli pred nakupom kaj sploh rabiš, ker večina stvari je tako ali tako preveč.
Sem pa s svopjim strojem zelo zadovoljna, lepo opere, hitro, tiho, pa še razredi so vsi skoraj A.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]