|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija po histero in laparo
28.1.2005 10:08:41   
tinkamiška
Helov!

Mene pa zanima kdaj po operaciji ste dobile Franco?
A je kaj zamujala? Pojma nimam kdaj naj jo pričakujem.

Prosim, bom vesela vsakega odgovora.:rozica:

LP,

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.1.2005 11:12:22   
TVN
Živ, Tinka!
Pri meni je prišla točno - kot vedno (do sedajšnje nosečnosti). Je pa res povsem odvisno od vsakega osebka posebej...
Kaj so ti rekli - a lahko takoj začneta :sloncek:, ali moraš počakati z zanositvijo 3 mesece?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2005 11:19:26   
tinkamiška
Pozdravljena Nika! Joj, upam, da bo tudi primeni točna.

G je rekla, da moram do M počakat, potem pa lahko začneva:sloncek:. 10-12 dan po M imam kontrolo in UZ, če bodo vidni folikli. G gleda na vse skupaj zelo vzpodbudno in upam, da šlo vse po planu. Kdaj po operciji pa si poastala :nosecka:?

Hvala za odgovor!:rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2005 12:19:10   
TVN
Tinka, mislim, da pri meni histero in laparoskopija nista imeli nič zraven. Posege so mi opravili pred 3 leti! Z možem sva se sicer že več kot 6 let trudila za malo pikico, a brez uspeha. Ko sva že razmišljala o umetni oploditvi, se je zgodilo. Sedaj čakam na prvi "resni" pregled pri G, da mi pove, da je vse o.k. Sicer začenjam 6. teden nosečnosti in se počutim odlično. Skoraj nič znakov, absolutno nič slabosti, le povečan beli tok in občutjive prsi. Drži pesti, da bo UZ potrdil navdušujočo novico in da bo vse o.k. Tebi pa želim čimprejšnjo zanositev! Ena rožica za lep konec tedna :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2005 12:29:04   
tinkamiška
Nika, hvala za odgovor!:rozica:

Tudi tebi želim veliko sreče in da bi se še naprej počutila odlično! Želim ti, da bo čakanje na pregled minilo hitro in da boš poročala vesele novičke!:rozica:

Lepo se imej!

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2005 14:05:36   
Pikipoki
Živjo!:)

No, pri meni pa se je zavleklo. Prvo M sem dobila 35 dan, tako da sem že upala ... Drugo na 29 dan, pa tretjo spet na 35 in zdaj (v januarju je četrti mesec) na 29 dan, tako da se je očitno res vse pomešalo. Prej sem jo imela redno oz. točno kot urca. Na 30. dan. Ampak upam, da se bo sčasoma uredilo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2005 14:14:06   
tinkamiška
Pikipoki, ja, upam, da se bo vse uredilo.:rozica:

Tudi jaz sem imela dokaj točno M 28-30 dni, in če se mi bo prestavila na 35, še ne bo tako hudo. Samo, da pride in lahko začnemo:sloncek::sloncek::sloncek:!

Hvala in lepo se imej! Pa čimprej:roza::modri:!

LP,

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?