Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroške sobe v drugem nadstropju kot WC 22.2.2008 7:35:51
|
|
|
|
Noel
|
Mislim, da to ne bi smel biti ravno velik problem, saj otroci ne hodijo ravno pogosto lulat ponoči. Vsaj pri nas je tako. Če je potreba za it ponoči lulat grem pa tako z njo, ker mislim, da takrat ni v stanju prit sama do wc-ja in nazaj, ker na pol spi. Kot sem rekla pa je to zelo poredko.
|
|
|
|
RE: Otroške sobe v drugem nadstropju kot WC 22.2.2008 7:39:23
|
|
|
|
Mesečnica
|
A te hčerkica pride zbudit, če mora lulat? Ker midva oba spiva kot top, ta malih sploh ne bi slišala, če bi vstala ...
|
|
|
|
RE: Otroške sobe v drugem nadstropju kot WC 22.2.2008 7:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
od začetka boš itak hodila ti z njim, al pa daš kahlco pa je. pol bosta pa tut tok velika da nauta sploh hodila oz ne bo problem po stopnicah it
|
|
|
|
RE: Otroške sobe v drugem nadstropju kot WC 22.2.2008 7:58:26
|
|
|
|
Noel
|
Mene ponavadi ponoči pokliče, da jo lulat. Tudi jaz sem spala kot top (kje so tisti časi), zdaj jo pa vedno slišim.
|
|
|
|
RE: Otroške sobe v drugem nadstropju kot WC 22.2.2008 8:02:18
|
|
|
|
Marogica
|
Naš je hodil ponoči lulat i n še vedno hodi. Smo pa mu postavili kahlico v sobo, da mu ni bilo treba po stopnicah. Je funkcioniralo.
|
|
RE: Otroške sobe v drugem nadstropju kot WC 22.2.2008 8:22:47
|
|
|
|
pikalonca
|
Pri nas imamo enak "problem". Res da sta ponoči še oba v plenicah, toda mi bomo nočno lulanje (če bo- ko bo) reševali s kahlico. Zato nič skrbet glede tega, to je še najmanjši problem.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?