Anonimen -> RE: Abraham diploma ali certifikat (22.2.2008 12:55:41)
|
Tule je dost verzov,ce bos kaj rabila KLIK Tu najdes ogromno idej klik Evo ena zaprisega,ki mi jo poslala forumka ampak je nismo mogli uporabiti,ker je imel tast enako **** prisegam da sem bil 31.1.2008 star 50 let da danes 2.2.2008 vstopam v družbo abrahamovcev da bom sledil programu abrahamovcev, ki se glasi: -še bolje bom živel -močneje ljubil -manj garal -več užival -nobene zabave ne bom zamudil -nobene ženske ne bom odklonil ZA SVOJO PREHRANO BOM DOBRO SKRBEL -vitamine in kalcij bom vedno s seboj imel -maščob in sladkarij se bom izogibal -pil ga bom po pameti-ali svoji vesti -vsak teden se bom dobro razgibal K ZDRAVNIKU BOM REDNO ZAHAJAL IN SKRBEL -da se mi krvni tlak ne bo več dvigal -da mi srčni utrip ne bo več padal VSAKO JUTRO SE BOM PRED OGLEDALO POSTAVIL IN -se prav prijazno pozdravil -in rekel si na glas LE ENKRAT SE ŽIVI, ZATO **** TI, NE DELAJ SI SKRBI S to prisego in s svojim in s svojim podpisom se prostovoljno vključem v vrste ABRAHAMOVCEV. Izključitev zaradi kršitve ni možna, kakor tudi ni možna pritožba. Ti prilepim pol pa skenirano verzijo za tasco....
|
|
|
|