Pajaca -> RE: je katera hodila ali hodi na FGG v LJ (27.2.2008 9:09:22)
|
Jaz sem naredila uni gradbeništvo ene 7 let nazaj. Redno. Je pa razlika med gradbeništvom in geodezijo, ker praktično smo imeli iste profesorje le za matematiko in fiziko. Pa še razlika je med rednim in izrednim študijem. Pri nas je bilo tako, da smo se na večini predavanj podpisovali, sploh na predavanjih, ki niso bila nič težkega in bi lahko komot šprical. Rečmo na predavanjih ki so bila ful pomembna pa ni bilo podpisaovanja, ampak si vseeno hodil, ker si drugače težje naredil letnik. Vaje so bile podobno. Je pa fino hodit na vaje, ker običajno je potrebno vaje tudi oddajati in dostikrat smo dobili vsak svoje podatke za vaje, tko da tud direkt prepisat nisi mogel. Čist tko moj nasvet je, da hodiš na večino predavanj. Če pa imaš še kakšno vprašanje me pa na zs vprašaj, pa ti povem. Kar se pa tiče merkanja otrok, pa to poznam, ja možu se bo strgalo ob merkanju, tebi pa od tega da bosta ves preostal čas po tebi visela. Vsaj tako je pri nas, ko moj študira in ga po 3-4x na teden popoldan ni. Na srečo ima vsaj vikende frej. Pa malo težje je z učenjem, pač čez dan se boš malo težje, bolj večeri ti bodo preostali. Tako, da bo večina dela na možu. Ampak se da, vsaj nam že drugo leto to laufa, pa še kakšno nam bo. Ni panika. Se tudi otroci s šasom navadijo na to da je oči v šoli.
|
|
|
|