|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ime Janez
21.2.2008 21:32:03   
Anonimen
Moj navija za user posted image  Janeza, meni pa to ime ni všeč. Preveč zastarelo. Podobno, kot Jožek. Nekako mi ne sodi k otroku. Tako je ime mojemu očetu. In Janez mi je kmečko ime. Morda kdaj spremenim mnenje.

Vam je všeč? Zakaj ja? Zakaj ne?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ime Janez
21.2.2008 21:46:50   
taras76
Bolj so mi všeč različice:
Žan, Jan, Anže... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2008 21:47:11   
Eva***
Jaz imam POPOLNOMA enake težave. Mojemu se zdi to edino resno in pametno ime za fanta, čeprav doma že imamo enega, ki ni Janez.
Trenutno spet zbiramo imena: za punčko se strinjava v treh predlogih, za fanta pa imam na izbiro le Janeza. Mogoče bo punčkauser posted image .
Meni se sicer ime Janez ne zdi kmečko, a za majhnega otroka tudi ne. Je pa res, da so bili vsi Janezi enkrat majhni ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2008 21:52:08   
rogljicek
Pa saj so sedaj stara slovenska imena spet aktualna user posted image . Meni je pa Janez prav všeč, krajša različica Jan se mi zdi pa že prevež izrabljeno.

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2008 21:53:29   
Anonimen
Meni je bolj vsec Ivan. Tudi Janez mi je v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2008 21:55:27   
kai1
MOj sine je kar Anže in dedi Janez je seveda zelo navdušen.
Za obliko Janez se pa nebi odločila, saj se mi zdi preveč zastarelo.
Btw, moj mož je pa hotel, da bi bil si Igor, po njem, joj kakšna borba je bila, da smo prišli do Anžeta.user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2008 22:02:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kai1

MOj sine je kar Anže in dedi Janez je seveda zelo navdušen.

A Anže pride od Janez :)? Nisem vedela...

(odgovor članu kai1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2008 22:58:08   
eya
Meni pa ni všeč, nekako mi ne paše k majhnemu otroku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2008 23:13:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: eya
nekako mi ne paše k majhnemu otroku.

Pa vedno znova pozabljamo, da je bil vsak star Janez na začetku le dojenček user posted image  Kolegica je sinu dala to ime in smo se ga kar lepo navadili, je pa res na začetku zvenelo malce  čudno user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2008 23:15:58   
tweetek
No, mi bomo imeli tudi Janeza, na željo mojega dragega. Mi je pa ime všeč, je kmečko, ampak saj smo kmetje, in se tega prav nič ne sramujemouser posted image . No ja, midva ravno nimava kmetije, živiva pa na kmetih. Poleg tega se mi je Janez tako pristno, kleno slovensko ime. Se mi zdi, da je v poplavi tro-črkovnih novih imen  že kar nekaj posebnega.

Za majhnega otroka? Ja, res moja prva asociacija ni na dojenčka, ampak majhen otrok bo deset let, odrasel človek pa (upajmo) kakih 70user posted image ...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2008 8:13:15   
nuala
Mani je ime zelo všeč. Bi ga prav gotovo dala najinemu sinu, če mož nebi imel že iz prejšnje zveze sina Janeza.
Majhnega Janeza bi pa klicala Jan ali Jani ali Januš.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2008 8:26:36   
sayuri
Zadnje čase se Janez zelo pogosto pojavlja. Tudi na tem forumu. Sicer o imenu nimam mnenja, odločitev je vajina. Okolica se na ime zelo hitro navadi.
Ne obračajta se pa na komentarje v smislu "majhnemu otroku to ime ne paše"

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2008 11:17:04   
bojana2
Meni je tud ime Janez ok...se spet vedno pogosteje pojavlja...zakaj pa ne...user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.2.2008 12:08:25   
Pi-kica 1
Meni je pa zelo všeč, ravno tako različica Anže. Zdi sem tako kleno, pravo slovensko ime.Je bil v igri pri našem pikecu. pa možu ni bil všeč. No, tudi ime, ki ga ima sedaj, zveni zelo slovensko.user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.2.2008 12:15:35   
lana777
Sej je seveda vse stvar okusa, samo v isti rang sodi tudi npr. Miha, pa ga noben ne doživlja kot arhaično, ker je svojo renesansko že doživel - to pa očitno zdaj doživlja Janez, ker spet postaja aktualen.

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.2.2008 12:56:31   
viv_
user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.2.2008 18:40:19   
Anonimen
Tudi če ime ne "paše" dojenčku, računaj da bo dojenček krajši čas kot odrasel moški. Mojemu kolegu je ime Mihec, in ga zelo moti. In ga je začelo zelo motiti, ker je to čisto ljubkovalno in otroško ime. IN zdaj si je dal spremeniti ime na Miha, kar zveni res bolj moško.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.2.2008 18:58:25   
Kaliope
tudi meni je všeč ... sploh, ker bo v generaciji zdaj rojenih otrok Janez res nekaj posebnega - ob poplavi kratkih, izmišljenih, arabskih in imen s slovenski abecedi neznanimi črkami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.2.2008 19:31:34   
frutka_
Ni mi všeč, pa so mi sicer stara SLO imena všeč...Ne vem. Morda mi ni všeč zaradi pomanjševalnice in vicev o Janezku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.2.2008 20:20:00   
mayci
Meni ni všeč.
Od starih slovenskih imen so mi všeč npr. Lovro, Ožbej..

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.2.2008 20:23:28   
Anonimen
Janez je lepo ime, vedno bo in, kot recimo Ana. Moj možu jpa obožuje to ime..

< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 22.2.2008 20:27:29 >

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.2.2008 21:15:46   
poli*
Podpiram vse tiste, ki boste svojemu otroku dali ime Janez user posted image user posted image . Sem se tudi sama že spraševala, kako bo zgledalo čez 50 ali pa 70 let, ko bodo današnji novorojenčki z imeni, ki jih komaj znamo izgovoriti, odrasli.
Mislim ej, da se deklica imenuje Luv, je pa že malo sramotno! Pa brez zamere

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.2.2008 21:35:19   
Anonimen
Janez mi sicer ni všeč. Zakaj pa niti ne vem...  Toda še vedno je to ime veliko lepše kot pa razna izmišljena imena na tri črke.

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
22.2.2008 21:38:14   
poli*
****, poglej samo v rubriko "drugačna imena"....pa ti bo postalo slabo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.2.2008 21:58:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

****, poglej samo v rubriko "drugačna imena"....pa ti bo postalo slabo user posted image

Pogledala sem, prebrala vendar sem se komentarja raje vzdržala...

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?