|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj vam podarijo...
22.2.2008 21:53:55   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

...za rojstni dan?
Zanima me, ali dobite kar si želite?

Seveda, vedno. Ne glede ali je rojstni dan ali ne.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.2.2008 0:16:41   
mami_miki
jaz če že kaj rabi, drugače pa ni treba darila...si kupim kaj rabim sproti...imam vsak dan rojstni dan

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.2.2008 0:18:30   
baguSka

Zanima me, ali dobite kar si želite? Ali vam dajo kar denar, da si same kupite darilo? Ali vas peljejo, da si sami izberete? 

Nikoli nimam posebnih zelja.. Vcasih od koga dobim tudi denar. Se zgodi da me tudi peljejo. Vendar nikoli po darilo, ampak ga kr pojest. user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.2.2008 0:20:06   
baguSka
Lahko je ena sama rožica

Ja lahko je... ampak ne samo za rojstni dan. Je zlo lepo, ce se spomni tud kar tako.user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.2.2008 10:10:58   
M1987
Men je najbolj glupo, če ti kdo da denar za roj dan. Oooooooo tok brezosebno. Raje vidim, da dobim eno rožico. Se je pa moj že spomnu, da bi mi dal denar pa naj si kupim kar hočem user posted image  ok dobr tko, ampak za roj dan se pa res ne spodobi. Tega ne pričakujem od partnerja in staršev. Od ostalih mi je to drugače, ker ne vedo kaj mi je všeč in da mi ne kupujejo brezzvezne reči mi dajo denar. To je pa drugo. user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.2.2008 11:28:24   
Balonchy

...za rojstni dan?
Zanima me, ali dobite kar si želite? Ali vam dajo kar denar, da si same kupite darilo? Ali vas peljejo, da si sami izberete?

user posted image

Ponavadi dobim cekinčke... user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.2.2008 11:32:09   
Anonimen
Zanima me, ali dobite kar si želite?

Ponavadi ne zelim nic...tezka naloga za obdarovalca.

Dobim pa kakor kdaj...vseeno mi je kaj...ali pa nic.

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
23.2.2008 13:26:11   
urši*
Mene je recimo moj dragi lani za rojstni dan zaročil!user posted image  Pa drugače ni najbolj romantičen in iznajdljiv kar se tega tiče, se pravi, da mu moram ponavadi namignit, al pa povedat kaj želim..ampak lani se je pa res izkazal! me je skor kap....user posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.2.2008 19:47:30   
smrka
Jest dobim v glavnem denar.. mi je pa vseeno, vsega sem vesela, le da je!

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.2.2008 11:43:48   
TamaraJ
moj je praktičen.. nazadnje sem dobila tople copatke. Je opazil, da so mi prejšnji totalno razpadliuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.2.2008 9:53:36   
Anonimen
Od sester in prijateljic vedno dobim kakšno super uporabno in praktično stvar, čeprav moram priznati, da sem najbolj zadovoljna z rožo, namreč zelo sem nora na necvetoče večje rože.......moj mož in sončka pa mi vedno kupijo velik šopek rož in kaj zraven....lani mi je kupil rolarje.....nekaj let nazaj mi je prinesel denaruser posted image in mi rekel, naj si sama nekaj kupim in priznam, da mi to sploh ni všeč in mi mi nič ne pomeni, zato sem mu ga zavrnila in povedala da mi enkrat na leto pa lahko sam nekaj kupi....no razen še valentinovo in materinski dan.....to ga je  fajn izučilo ...in sedaj dobim vedno lepo presenečenjeuser posted image    še vedno so majhne pozornosti......velike vrline bližnjih, ki se na nas sploh spomnijo, ali mi nanje!user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
26.2.2008 9:59:35   
Anonimen
Moj ponavadi vedno kupuje darila ki so uporabna. Obleke, nakit... Nikoli ne kupuje rož ali kakih praholovcev...

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
26.2.2008 10:32:11   
Čupka
Najbolj od vsega bi bila vesela izleta presenečenja, romantičenga piknika, športnega dneva v dvoje, dobre večerje v prijetnem lokalčku....samo tega sem na žalost deležna bolj redko, ker je pač potem treba organizirat ne le presenečenja, ampak tudi varstvo za mularijo.
Ponavadi je tako, da nekaj rabim, ali si želim in greva skupaj kupit, pa mu potem rečem, ej to je pa lahko kao za moj RD in si ti ni treba več glave razbijat. Večinoma je to kak športni dresek, superge, rolarji, kaj za oblečt, tatoouser posted image  
Potem še vseeno dobim kako drobnarijo prav na D dan. Kaj simpatičnega, v njegovem stilu in tisto mi je naaaajljubše od vsega, ker s tem podari tudi delček sebeuser posted image

Am, ja, bila bi pa močno razočarana, če bi me hotel odpikati z denarjem. Raje ne dobim popolnoma nič. Ker mi ni fora materialna plat darila, ampak osebna nota. Prav prizadelo bi me. Kot da recimo  recimo ne bi mogel spotoma utrgat cvetoče vejice in mi jo prinest, me objet okoli pasu, zasut s poljubi in šepnit...ej, mala, pazi se me zvečer, ko otrčki pospijouser posted image   V bistvu najlepše možno darilouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.2.2008 10:36:21   
Čupka
A ja, pa še to...letos sem recimo dobila obesek za ključe z vgraviranim sporočilom: radi te imamo, tvoji:.... pa so bila vgravirana njegovo ime ime in imena najinih otrok...
To se mi je zdelo tako lepoooo.
Pa še to, da me vsako leto zbudi sredi noči, točno ob uri ko sem se rodila, me preljubčka in mi vošči tako kot zna samo onuser posted image
Naaaajlepše darilo, prav zares. Kumej čakam na rduser posted image

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.2.2008 12:07:12   
pijja
Jaz sem dobila vibratoruser posted image ,ampak je tudi za delatuser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.2.2008 12:42:47   
Taula
Vrtnice+nekaj kaj rabim/hočem.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.2.2008 13:57:16   
Anonimen
Tako dolgo nakladam da dobi jasen namig kaj bi radauser posted image . Drugače pa mi 50.000-krat več pomeni tista čokoladica ki mi jo prinese zato ker se je pač spomnil kar tako ker je petek, kot pa darilo za RD ko "mora" nekaj kupit.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
26.2.2008 13:59:36   
Anonimen
Tako dolgo nakladam da dobi jasen namig kaj bi rada .

Ja jst tuduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
26.2.2008 14:04:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ja jst tuduser posted image

Zato pa naju ima tako rad, ker mu ni treba veliko razmišljatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
26.2.2008 14:06:13   
Taula

Ja jst tud

A ne delajo to vse ženske?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
26.2.2008 14:34:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ja jst tud

Samo vsi moški ne slišijo dovolj dobro in dobiš mikser namesto dragih škornjevuser posted image .

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
26.2.2008 14:39:28   
Taula
Misliš leteči mikser?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.2.2008 14:44:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ja jst tud

Samo vsi moški ne slišijo dovolj dobro in dobiš mikser namesto dragih škornjevuser posted image .

Uf na srečo se mi to še ni zgodil.user posted image  Sm pa dobila grafično za comp. kao zame, dve let nazajuser posted image . No drug dan pa še bon za H&M, se je revež mogu odkupit k sm paro puhala iz vseh odprtinuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
26.2.2008 14:47:10   
totimato
Rečem. Večkrat. Tudi namigujem. Ne pomaga vedno. Sumim, da je odvisno od tega kako ona oceni to kar si želim in koliko škode lahko s takšnim darilom povzročim. Recimo, varilni aparat nisem dobil.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.2.2008 20:09:16   
janca
Jst tut Balonchy. Pol pa mal zapravljam za razne masaže, ličila, kavice itd. Odvisno kok je cekinčkov.
Kar se pa gosp. pripomočkov in ostalih stvari za stanovanje tiče, pa mobilci pa cunje itd., to pa itak more bit. To se pa kupi kadar se kaj rabi. Oh kok je mojuser posted image dober. Upam, da bo tak tudi ostal.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.