frutka_ -> Prehrana 8 mesecnika (27.1.2005 23:29:11)
|
Hej-hoj! Jaz si ti upam dati nasvet, ker moj Filip itak poje več kot tvoj Jakob...hihihi...Čeprav je 3 tedne mlajši. Bom ti napisala kako je bilo konkretno danes. No, po jutranjem kratkem dojenju sem mu okorog 9-ih pripravila: bananico, rozine, maline. To sem zmiksala in dodala gris za zgostit.Aja, medtem ko je čakal na zajtrk je pojužnal en rižev vafelj...no, kolikor ga ni odpadlo na vse strani! Točno opoldne, v Koloseju,tri ure po jutranjem obroku, je pojedel eno Alete kašico. Po prihodu domov, sem mu ob 1430 dala eno Obstgarten skutico, ki jo je zmazal v šusu! Sledil je popoldanski počitek, okrog 16oo in ponudila sem mu prsi, pa je malo ziskal..najbrž ni bilo veliko glede na izgled dojk...:( Nato sem mu ob 1830 pripravila piščančjo juhico z rezančki (priporočam Barillo, ker so rezanci tako mali fini in ne dolgi kot nedeljek). Ni bil preveč navdušen, ker je bil preutrujen zato sem po par žličkah odnehala. Po kopanju ob 1900 pa mu je Izi naredil gris, ki ga je zmazal skoraj v spanju. Dojil se zvečer več ni, če bo potrebno ga bom ponoči...naj se razervoarji napolnijo. Malo prej sem nam skuhala tako zelenjavno župico za jutri iz brokolija, krompirja, pora in prepražene čebule ter smetance tako da bo to jutri jedel pa kakšno jabolko... Upam, da sem ti kaj pomagala!Če imata dopoldan avto lahko prideta k meni na juhico dopoldan, Jakob pa na nove igrače, ki jih je Filip dobil!Pa Jakobu omo tudi kaj skuhali in gremo na šetnjo malo okrog ali pa samo ležat na kavč...
|
|
|
|