Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 15:51:55
|
|
|
|
Maleal
|
V kateri trgovini jih je možno dobit,imeli so jih v DM-u,Leclarku,BC, a zdaj jih več nikjer ni,vsaj št.4+,ker so jih imeli samo za probo ,tako mi je rekla prodajalka v DM-u.A se dobijo še samo v Avstriji,v katerih trgovinah in kolko je tam cena,l.p.
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 17:31:21
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Dobijo se še v Mullerju. Žal ne vedno. Cene pa tudi ne vem. Ma, nisem ravno neka velika pomoč .
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 17:34:27
|
|
|
|
Maleal
|
A v Mullerju jih tudi imajo,te duple pa še res nisem tam zasledila,bom pogledala,tnx.
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 18:04:55
|
|
|
|
N _ B
|
DM v Kranju jih še ima. Sem ravno par dni nazaj kupila 4+. Cena je mislim da 16,39 EUR. Tudi Spar jih je imel pred kakim mesecem po enaki ceni. Cena v Müllerju je 17,90 eur. oz. nekaj pod 18 eur.
|
|
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 18:37:51
|
|
|
|
Eca
|
Hej! V Muellerju nimajo dupla packa. Jih pa imajo v DM-ju poleg Muellerja, sem jih danes kupila. V nedeljo sem jih videla tudi v Leclercu, žal samo 5. Mogoče probaš v DM-ju v Q-landiji? Lp, Eca
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 21.2.2008 19:06:09
|
|
|
|
anajmad
|
Dobila v Sparu v Izoli,delane za zahodni trg,še v začetku tega tedna. Cena- 16 eu.
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 22.2.2008 20:32:59
|
|
|
|
Eca
|
Ja, danes preverila v DM v Q-landiji. Imajo še 2 paketa. Lp, Eca
|
|
RE: Activ Fit-duplo pakiranje 22.2.2008 21:26:29
|
|
|
|
Aja1
|
V Baby centru jih imajo tudi.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?