Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Če pride mož pred mano domov.. 26.2.2008 6:47:17
srki
Bom pol odgovarjala, ko bova na svojem, zdaj sva na komot, pa imava kuhano, ko pridem domov. Drugače pa, lahko napovem, da bo tudi enih tistih, ki, predvidevam, ne bo sam od sebe začel kuhat. No, čudeži pa se vendarle dogajajo .
RE: Če pride mož pred mano domov.. 26.2.2008 6:58:31
mika
.....se ne zgodi pogosto,sem pa tja pa vseeno ja. In ne bi se on spomnil in mogoče kaj skuhal, ne bi se on spomnil in poklical, če imam mogoče že kaj pripravljeno za kosilo, da bi dokončal in da bi jaz prišla na skuhano domov. Ne kje pa...... naj pride ženkica domov in bo že ona skuhala potem.
Enostavno moj predragi možek ne zna nič naredit brez »navodil«.
No sej drugače je zlat in pomaga pri hišnih opravilih, samo JASNA in GLASNA navodila potrebuje
nič hudega, pomembno je, da naredi . in ker veš, da mu moraš povedat, mu lepo povej, al pa napiši listek, kot je karin napisala. sam pol mu ne pozabi še za listek povedat
men je blo pri mojem hecno to, da je pričakoval od mene pohvalo za opravljeno delo, jaz pa nisem rekla nič, ker se mi je zdelo samoumevno. no, že lep čas vem, da nič na tem svetu ni samoumevno in ker možu veliko pomeni, da mu tudi z besedami povem, mu vedno z veseljem rečem, kako je bil priden .
< Sporočilo je popravil mika -- 26.2.2008 7:00:07 >
RE: Če pride mož pred mano domov.. 26.2.2008 19:51:44
Pi-kica 1
Moj je tudi tak. Samo se mi zdi, da ne namerno. On se sploh na to ne spomni, na taka zemeljska opravila, ker živi malo bolj med oblaki. Jaz sem za to da tiščim našo družino na realna tla, on pa za za drugo plat. Krasno se dopolnjujeva, skratka.
RE: Če pride mož pred mano domov.. 26.2.2008 19:55:42
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1
Moj je tudi tak. Samo se mi zdi, da ne namerno. On se sploh na to ne spomni, na taka zemeljska opravila, ker živi malo bolj med oblaki. Jaz sem za to da tiščim našo družino na realna tla, on pa za za drugo plat. Krasno se dopolnjujeva, skratka.