sassa -> RE: Štorklja (21.2.2008 11:30:59)
|
Pozdravljena! Štorklja je zakon! Jaz sem jo kupila v trgovini z rabljenimi stvarmi (novo in zelo poceni, ker ena od mamic ni imela kaj z njo početi). Smo jo uporabljali več kot voziček. Ko je bila punčka stara 2 meseca, smo že hodili z njo po visokogorju. Pri petih mesecih na letalo, pri osmih mesecih smo se že sankali... Vse smo jo prenosili v štorklji. Pa za v trgovino je zelo praktična. Še pred mesecem dni, ko smo potovali po Karibih, smo imeli štorkljo s seboj (ker nič ne zasede prostora) in se je obnesla predvsem na letališčih in včasih kje, ko smo vandrali in je bilo naše dete zaspano (čez dva meseca bo stara 3 leta in še vedno zelo rada zleze v štorkljo). Pa za crkljanje je fina, ker ti ni potrebno otroka nositi na rokah. Pri nas je prav prišla tudi takrat, ko sva bili sami doma in je bilo potrebno nesti še kaj drugega v tretje nadstropje kot samo sebe in otroka. Toplo priporočam. Pa ne se ustrašit na začetku, ker otroček res malo zvit zgleda v štorklji. Moj mož je potreboval teden dni, da se je navadil. Ko pa se je enkrat odločil in šel s hčerko v trgovino, so se stopile vse ženske (od mladih do starih) in pol sta še parkrat frajarila brez mamice po mestu. Novo štorkljo lahko naročiš preko interneta, sem pa v LJ v Mulcu in Smrkolinu tudi že videla, da jih imajo. Pozdravček, Saša
|
|
|
|