Detece -> RE: kaj bi ve naredile (21.2.2008 16:43:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: Detece IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Takšnega fanta si si izbrala. Ti pa živiš življenje brez težav? Ja, pa svetuj, če si tako pametna. Izbere si takšnega partnerja egoističnega, da mu je vseeno za družino ali pa brez občutka za partnerko, otroka, potem pa sprašuje, kaj naj naredi.!!?? Al pa druga si izbere pijanca in potem sprašuje kaj naj naredi, da ne bo pil. Al si pa najde kurbirja pa potem sprašuje, kaj naj naredi. Al pa si najde mahnjenega na denar, potem pa debelo gleda, ko jo celo življenje s tistim denarjem pritiska. V bistvu si v glavnem sami izberejo problematične partnerje in potem sprašujejo. Pol pa svetuj če moreš. Ne mi rečt, da je bil stalno pozoren in ne vem kako dober potem pa kr naenkrat gre na jadranje. Samo prej ko je šel kam, ni imela otročka, pa je lahko šla za njim ali kam drugam. Sedaj naj bo pa lepo doma in skrbi za dojenčka. To je edini pameten nasvet v dani situaciji. Pametno se bolj kot jaz delaš ti. Življenje ni tako enostavno kot si ga ti predstavljaš. Ljudje se spoznavamo in spreminjamo do smrti. Včasih človek še sam sebe preseneti, ne da nebi partnerja. Jaz zase ne morem dati roke v ogenj, kaj šele za drugega. Upam, da ti imaš to kaj si si izbrala. Pa malo spoštovanja do uporabnic tega foruma. Če tukaj nebi bilo takšnih, ki imajo probleme, se ti nebi imela na kom naslajati in sama sebe tolažiti.
|
|
|
|