maliva -> RE: 1letnik v Grčijo (29.2.2008 7:45:08)
|
Mi smo bili lani s sinom na otoku Kos, hotel Atlantis, v septembru. Toplo priporočam. Tukaj je link hotela: http://www.travel-to-kos.com/member.php?id=18 Dejansko izgleda tako kot je prikazano na panoramic viev. Cena je bila 550 E, za otroka zastonj, takrat pa je bil star leto in osem mesecev. In cele dneve se je igral v senci v pesku, blazno je užival. Midva pa tudi, ker je plaža zelo velika in ni nevarnosti, da bi kam padel. Sva lahko dokaj mirno ležala na ležalnikih in ga opazovala... Rada bi pa opozorila na nekaj, kar sem v grčiji že večkrat opazila - namreč turistične agencije prodajajo aranžmaje dokaj poceni, ko pa prideš tja, vidiš, da je hotel daleč od plaže, do katere se gre po navadni prometni cesti, kjer nenehno vozi mladina s skuterji, pločniki niso bog ve kako dobro urejeni, itd.. Mene je kolegica opozorila, da še preden sem šla v agencijo, sem dobro premislila, kakšen apartma želim. Tako sem v agenciji rekla, da želimo hotel na plaži, primerni za majhne otroke, ker nočem pešačiti 20 minut ali še več po tisti vročini...
|
|
|
|