Sušilec-program proti mečkanju? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

pika_b -> Sušilec-program proti mečkanju? (21.2.2008 8:30:05)

Koliko je upraben ta program, tiste ki ga imate?

honey -> RE: Sušilec-program proti mečkanju? (21.2.2008 13:08:56)

Jaz imam program za ohranjanje temperature - mislim pa, da se mu reče tudi program proti mečkanju. Ampak ne vem, če imam perilo zelo zmečkano, ga raje dam v sušilca za 30 min, ker se mi zdi, da samo na programu za ohranjanje temperature ni velikega učinka. Res pa je, da večinoma poberem perilo takoj po končanem sušenje iz stroja in ga enostavno zložim. Tako, da sploh ni zmečkano.

gaja29 -> RE: Sušilec-program proti mečkanju? (21.2.2008 13:37:24)

Moj sušilec po končanem pranju še 2 uri rahlja perilo. Če poberem perilo ven prej ali pa po končanem sušenju je perilo lepo. Če pa pozabim in ga poberem ven čez par ur, pa se perilo zmečka.

mojsoncek -> RE: Sušilec-program proti mečkanju? (21.2.2008 20:45:43)

Ce poberes perilo iz susilca takoj, ko je konec programa, ga samo se zlozis, pa ne bo nic zmeckano. Tezko recem ali se splaca ali ne...

Anonimen -> RE: Sušilec-program proti mečkanju? (21.2.2008 20:47:09)

IZVIRNO SPOROČILO: gaja29

Moj sušilec po končanem pranju še 2 uri rahlja perilo. Če poberem perilo ven prej ali pa po končanem sušenju je perilo lepo. Če pa pozabim in ga poberem ven čez par ur, pa se perilo zmečka.

Enako. Sam jaz ga poberem takoj ven.

Gina -> RE: Sušilec-program proti mečkanju? (21.2.2008 20:49:05)

IZVIRNO SPOROČILO: gaja29

Enako. Če ga poberem ven takoj, ničesar ne likam, je vse tipitop zlikano, če pa pozabim, me pa še likanje čaka.

Stran: [1]