pika74
|
Ojla bejbike, sm glih iz malce mmmmm sm se najedla hrenovk, kruha in zenfa :)-:)-:)-:)-. Se mi zdi, da sm kr eno kilo gor dobla od jemanja KT. No, ma sam še kšn tedn jih bom jedla (KT), pa nč več. Upam:zmeden2:. neni, sm vesela, da si se mal oglasla:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Jaz mam laparoskopijo in histeroskopijo 3.2. Pravzaprav grem 3.2. not, da me zrihtajo, 4.2. pa mam operacijo. 5.2. grem pa najbrž domov. Julija bomo pa žurali ja:love::love: - mogoče je tud to pripomoglo k odločitvi, ko si rekla, da sva fejst baba pa fejt dec:)-:)-:)-:)-. Kako si ti kej? Se mormo kej vidit. Anitka - dons sam še dobro urco delam, pol pa zviznem domu:kuza::kuza::kuza:. Jutr grem pa smučat na Veliko planino. Sm zadela šolo smučanja in se že veselim:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.Sm kr mal važna :metulj:. Dons grem še ene debele žabe kupt, ker bo mraz in bom mela vse po dvojno oblečen - bo še kdo mislu, da sm :nosecka: hehe:)-. biba77, bambi, Pia73, tia, klarisa, GoYa, Gea1, andrejka76, baguška, .... mejte se lepo in čimprej začnite VIKEND:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:. Pa fajn se oblečte, ker je hudičevo mrazzz. Lp Pika74 :metulj:
|