Antiflat kapljice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Ulla -> Antiflat kapljice (20.2.2008 18:33:30)

Zaniima me kolikorat na dan ste dajale te kapljice, ali ste jih dajale samo ponoči???

mala pikica -> RE: Antiflat kapljice (20.2.2008 18:40:03)

jaz sem jih dajala pred vsakim obrokom, po dve pumpici. zdaj ko ni več toliko krćev, dajem 2-3x na dan eno, včasih tudi dve pumpici

bsasab -> RE: Antiflat kapljice (20.2.2008 19:24:59)

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

jaz sem jih dajala pred vsakim obrokom, po dve pumpici. zdaj ko ni več toliko krćev, dajem 2-3x na dan eno, včasih tudi dve pumpici

Pri nas isto...

jaša2 -> RE: Antiflat kapljice (20.2.2008 20:38:06)

pred vsakim dojenjem 2 šprica oz.po dojenju, ker je rada polivala in je pol šlo vse ven, tak sma kupčka podrli, da se ji je želodček malo umiril, pol sem ji pa dala nažličko s čajem.

Kitekat -> RE: Antiflat kapljice (11.3.2008 18:46:56)

Tudi midva sva v iskanju odrešitve za našo zvezdico posegla po Antiflat kapljicah in nato skrbno preverila sestavo. Izkazalo se je, da te in tem podobne kaplice vsebujejo aditiv E952 - natrijev ciklamat, ki spada med izredno škodljive aditive in je baje v Ameriki celo prepovedan. Ta aditiv najdete npr. v Natreenu, za katerega pa vemo, da je daleč od zdravega proizvoda. Poleg tega vsebujejo takšne kapljice tudi saharin.
Kapljice so resda pomagale, a sva se odločila, da jih ne bova uporabljala. Zdaj ji dajeva  homeopatske granule iz lekarne Arnika in drživa pesti, da bodo pomagale.

petrc@ -> RE: Antiflat kapljice (13.3.2008 12:22:35)

KITEKAT,prosim če sporočiš kako vajino dete prenaša homeopatske granule,in kako se imenujejo??!!

Hvala

Kitekat -> RE: Antiflat kapljice (17.3.2008 10:32:48)

Homeopatske kapljice se imenujejo Colikind in jih dobiš v škofjeloški lekarni Arnika (tel. 04/51-31-984); pri nas krčki sicer niso v celoti izginili, jih je pa bistveno manj in samo enkrat do dvakrat na dan (prej praktično po vsakem dojenju).
Skupaj s poštnino stanejo 20 evrov.
Isočasno sem pa tudi prenehala z uživanjem mleka in jajc, saj imam občutek, da ji to ne ustreza. Tako zdaj najbrž tako kot večina mamic ne jem skoraj nič ali pa me kar mine, ko začnem premišljevati kaj bi lahko jedla.
Veliko sreče pri odpravljanju krčkov![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

jaša2 -> RE: Antiflat kapljice (17.3.2008 11:55:42)

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

enako!

Maj78 -> RE: Antiflat kapljice (8.4.2008 22:01:22)

Pri nas te granule Colikind niso pomagale, zato ti jih lahko dam če si iz Lj, mi smo prej tudi dajali lefaxin ki pa se ga ne dobi več, sedaj pa bomo poizkusili še z antiflatom in upam da bo deloval kot lefaxin, saj so tile krči res kriza!

Stran: [1]