Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bioresonanca in laktozna intoleranca 20.2.2008 18:28:40
|
|
|
|
Janeja
|
Mislim, da pri laktozni intoleranci bioresonanca ne pomaga, ker to sploh ni alergija. Se pa da pozdravit, oziroma vsaj zelooo omilit z nekajmesečno strogo dieto. Ti bodo verjetno tiste bolj izkušene z LI vedele kaj več povedat.
|
|
|
|
RE: Bioresonanca in laktozna intoleranca 20.2.2008 18:34:47
|
|
|
|
al1*
|
V Mariboru je bioresonanca na Razlagovi - Holomedico, dr. Silič. Najprej testirajo, pol pa se lahko odločiš tudi za zdravljenje. telefon:02 252 28 50
|
|
RE: Bioresonanca in laktozna intoleranca 20.2.2008 20:23:54
|
|
|
|
sazi
|
O laktozni intoleranci ne vem kaj dosti. Moj sin je bil alergičen na jajca - sicer nepotrjeno s strani uradne medicine, ampak je bila alergija čisto jasna. Dokazali so jo z bioresonanco in jo tudi čisto pozdravili. Zdaj se zdravim tudi jaz in hodim na terapije - imam tudi alergijo na mleko, ki so mi jo s tremi terapijami močno zmanjšali, v ponedeljek imam 4. in upam, da bodo ugotovili, da alergije ni več. Sem iz LJ in hodim na terapije tu, glede cen, pa lahko povem samo za naš primer: testiranje je 50 EUR, vsaka terapija pa 25. Je pa z bioresonanco tako, da nekaterim res 100% pomaga, nekaterim pa ne. Zakaj, nimam pojma, ampak ni vsaka alternativa za vsakega, ampak ne veš, dokler ne poizkusiš. Sama sem imela veliko težav, poizkusila vsemogoče, potem pa rešitev za veliko stvari našla v homeopatiji, za nekatere druge (predvsem alergije) pa bicom.
|
|
|
|
RE: Bioresonanca in laktozna intoleranca 20.2.2008 20:42:48
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Se pa da pozdravit, oziroma vsaj zelooo omilit z nekajmesečno strogo dieto. Ne vem, če bo tole držalo. Našemu so pri 1 letu dokazali LI, na pediatrični. Danes je star 4 leta in jo ima še vedno, poleg tega še dodatno alergijo na sojo in jajca (zadnje 3 mesece). Mi se diete strogo držimo pa ni nič boljše. Sem pa tudi sama razmišljala o bioresonanci, ker z vsemi tremi prepovedanimi izdelki mu že zelo težko ponudim kaj za jesti, predvsem so problem večerje in zajtrki. Srečno!
|
|
|
|
RE: Bioresonanca in laktozna intoleranca 20.2.2008 21:13:25
|
|
|
|
Sibil_
|
LI se ne da pozdravit, to je pomanjkanje encima laktaze.Se pa da umetno dodat laktazo v organizem-dobi se jo v obliki tablet.Ampak v Sloveniji ne, v tujini. LP, Sibil RR
|
|
RE: Bioresonanca in laktozna intoleranca 20.2.2008 21:43:28
|
|
|
|
Janeja
|
Mojemu nečaku so LI ugotovili pri 4 letih, ker ga je pogosto bolel trebušček,... Po nekaj mesecih stroge diete, se je stanje toliko normaliziralo, da lahko zdaj brez problema poje kakšen jogurt, pa puding in druge mlečne stvari v omejenih količinah seveda. Moj sin pa je imel res hudo alergijo na mleko, jajca, moko. 100% uspešno sva jo pozdravila z Bioresonanco, zato v to metodo sigurno verjamem in zaupam. Mi je bilo pa takrat rečeno, da LI ni alergija, in te ne morejo tako uspešno pozdraviti. Zaradi teh dveh izkušenj sem napisala svoj prvi odgovor. A je možno, da obstaja več različnih oblik LI?
|
|
|
|
RE: Bioresonanca in laktozna intoleranca 20.2.2008 21:47:23
|
|
|
|
Rivi
|
Laktozna intoleranca je pomanjkanje encima za razgradnjo sladkorja - laktoze, alergija na kravje mleko je pa imunski odgovor organizma na sestavine mleka. Oboje se lahko kaže podobno - driska, bruhanje in bolečine v trebuhu. Pomanjkanje encima pri laktozni intoleranci je genetske narave - torej, v genetskem zapisu ni prave kode, ki bi omogočila nastanek encima za razgradnjo laktoze.....
|
|
RE: Bioresonanca in laktozna intoleranca 28.2.2008 21:18:09
|
|
|
|
valči
|
Moj sin je prebolel LI,ugotovili so mu jo pri 14 mesecih,,imel je od rojstva krče,nenehne driske,ni mogel spati.Šli smo v Maribor na gastro in od 14. meseca,do 2.5 leta stroga brezmlečna dieta.In sem se res držala in mu nisem dovolila mlečnih izdekov uživat.Stanje se mu je res izboljšalo. Danes je zdrav skoraj petletnik,ki ne mara mleka,razen kak puding poje,ali kako palačinko.Sam zavrača sir,skuto,mleko,jogurte... Vglavnem,lahko rečem,da je ozdravljen. Pozabila sem še napisat,da je imel sin težave z nepridobivanjem na teži,je imel ob sprejemu na gastro pri 14. mesecih borih 8500 gramov.Pri 12 mesecih pa 8890 gramov.Tist čas je bil res bogi in kritičen. Tako da sem vesela zdravniku,ki ga je imel dr Jernej Dolinšek
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Nik, Nick, Nicholas?Jaka RRVšeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?Nik (
58%)
Nick (
4%)
Nicholas (
6%)
Nobeno mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 416Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!