Ali se na kaj pripravlja? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Lu -> Ali se na kaj pripravlja? (27.1.2005 20:11:23)

Zdravo!

OK to je bolj namenjeno dekletom, ki so že rodila. Rok imam 13.2. pa me nekaj zanima. Danes me je kar nekajkrat pošteno zabolelo, zašpikalo v nožnici. No malo višje. Hm... pa saj ne vem kako povedati. Je možno, da se na kaj že pripravlja in pa ali so popadki samo v križu in v trebuhu ( če mi katera napiše kje pa naj bi bili v trebuhu, kako jih prepoznati ). A mogoče kot pri menstruaciji:ups::zmeden: Joj sem že čisto zmešana.

V upanju na kakršenkoli odgovor se vam že v naprej prav lepo zahvaljujem.

lp Lu in :duda:
37t 2/7:love:

babylove -> Ali se na kaj pripravlja? (27.1.2005 20:18:17)

Brez skrbi, ko bodo popadki prišli, jih boš zagotovo prepoznala ;) !

Jančika_ -> Ali se na kaj pripravlja? (27.1.2005 20:35:25)

Boš vedela, ko bojo, brez skrbi:)!

india -> Ali se na kaj pripravlja? (27.1.2005 20:43:12)

Popadki so lahko pri vsaki nosečnosti drugačni, pač pa to špikanje lahko pomeni odpiranje vratu.
Sicer pa kot sta ti povedlai dekleti zgoraj, popadke boš že prepoznala, ne skrbi!9nebesa

dory -> Ali se na kaj pripravlja? (28.1.2005 7:05:41)

Uau Lu zdej bo slo pa pocasi zares ane...upam,da ti letosnje valentinovo ostane v najlepsem spominu :)

Zdej kar se tvojega vprasanja tice..mene je pogosto spikalo v noznici...ampak pomoje to se ni tisto pravo,se pa pripravlja to je zagotovo....no ce cca dva tedna naj pocaka mali pikec :)

Pilar -> Ali se na kaj pripravlja? (28.1.2005 15:10:15)

Ja, se strinjam s predhodnicami... pocsi se dogaja, popadki so pri vsaki drugacni, ko pa bojo ta pravi, bos vedela. pa srecno.:rozica:

Stran: [1]