|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: BARVA VOZIČKA
21.2.2008 12:44:16   
gaja*
Ko sva midva kupovala voziček (tudi rdečega), nisva vedela za spol. Se mi zdi, da je barva primerna za oba spola. 

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.2.2008 12:55:09   
sinskaT
Pripravljen je rdeč športni del vozička, košara v svetli jeans barvi, lupinica siva....pa nama je čisto vseeno al bo user posted image ali user posted image , barvo pač izbereš katera ti je fajn za gledat, čeprav kakšno nežno roza za fantiča glih ne bi hotla met.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.2.2008 13:50:58   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz voziček bolj vidim v klombinaciji oblačil, ki jih ima otrok oblečena. Ker mi gre ful na jetra, da se barve tepejo. In ker imam v glavnem rada bolj modro, bi bil voziček v nodrem. Ne glede na spol otroka.

evo, točno tako...kako vam je lahko barva vozička nepomembna user posted image  rdeča je lepa, ampak takšna rdeča, ki se ne "tepe" z roza npr. (rdeča od quinnija vem, da je takšna, ki gre lepo z roza barvo)...ali pa voziček v 5. barvah z rožicami npr....kako je treba potem pazit, kaj oblečeš user posted image  in s čim ga pokriješ, pa kakšno igračo obesiš, da še nekako izgleda user posted image  
osebno imam raje enobarven voziček in potem res ni panike, da karkoli od oblačil ali katerakoli pisana igrača živih barv ali katerakoli deka, ki smo jo dobili za darilo, paše zraven user posted image  pač kompliciram in to tudi takoj opazim na cesti user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.2.2008 14:00:37   
sayuri
Splišni in pravljica - vedeve to resno? user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.2.2008 14:08:38   
Taula
pač kompliciram in to tudi takoj opazim na cesti

Ti maš preveč časa.user posted image   Jaz opazim otroka kako je cute, ne pa kaj je oblečen, pa kake barve je voz.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.2.2008 16:47:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Jaz voziček bolj vidim v klombinaciji oblačil, ki jih ima otrok oblečena. Ker mi gre ful na jetra, da se barve tepejo. In ker imam v glavnem rada bolj modro, bi bil voziček v nodrem. Ne glede na spol otroka.

evo, točno tako...kako vam je lahko barva vozička nepomembna user posted image  rdeča je lepa, ampak takšna rdeča, ki se ne "tepe" z roza npr. (rdeča od quinnija vem, da je takšna, ki gre lepo z roza barvo)...ali pa voziček v 5. barvah z rožicami npr....kako je treba potem pazit, kaj oblečeš user posted image  in s čim ga pokriješ, pa kakšno igračo obesiš, da še nekako izgleda user posted image  
osebno imam raje enobarven voziček in potem res ni panike, da karkoli od oblačil ali katerakoli pisana igrača živih barv ali katerakoli deka, ki smo jo dobili za darilo, paše zraven user posted image  pač kompliciram in to tudi takoj opazim na cesti user posted image

No, upam, da se me nikjer ne srečujemo, ker sta me zagotovo že čisto spljuvali... user posted image

Imamo voziček zelenkasto rjave barve, lupinica je siva + svetlo modra, drugi voziček (marela) pa rdeč. Če je bilo dobro za punčko, bo zdaj tudi za fantka user posted image  Pa zraven me čisto nič ne briga, kakšne barve je dekica, razni dodatki ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 31
21.2.2008 17:02:39   
petrolejka
JojJoj! Eni pa smo natančni... Mi2 imava rdečega Quinnya. Pa če bo fantek, bo pač v takem vozičku. Ni nobene panike. Lupinia je zeleno rumena, zraven pa bela odejica z raznobarvnimi krogci. Važna je funkcionalnost.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.2.2008 17:31:52   
Zofy
Jaz bi vzela barvo, ki paše meni - k mojemu karakterju. Npr. modre barve nikoli nisem nosila in ne bi imela zato nikoli modrega vozička. Imam pa zelo rada rdečo in sem tudi jaz razmišljala v to smer. Če bi ga dobila, bi vzela bež oz. belo-rdečegam, ker mi je ta kombinacija všeč. Ali pa kaj drugega... Sem pa ga kupila iz 2. roke in sem vzela beš z olivno zelenimi detajli. Pričakujeva sicer user posted image ampak ta voziček paše k mojemu stilu oz. barvam oblačenja. No,tako sem jaz gledala user posted image .

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.2.2008 21:01:59   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

pač kompliciram in to tudi takoj opazim na cesti

Ti maš preveč časa.user posted image   Jaz opazim otroka kako je cute, ne pa kaj je oblečen, pa kake barve je voz.

jah, šment...če gre mamica z vozičkom mimo mene po pločniku pa res ne vidim otroka user posted image  sploh zdaj pozimi, ko je voziček zaprt do amena, pa deka čez, na glavi pa kapa + kapuca - predvidevam...kako potem ti opaziš in imaš še čas ocenit vso lepoto otroka, razen če se direkt ne ustaviš in ne buljiš v voziček pri semaforju user posted image
če pa opazim otroka, pa seveda takoj tudi precenim, ali mi je kjut ali ne...ker roko na srce, tudi vsi dojenčki niso lepi, pa spet lahko rečete, kar čete user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.2.2008 22:39:22   
mayci
Midva sva tudi imela rdeč voziček, se mi zdi, da je to res univerzalna barva.user posted image
Tudi jaz sem mnenja, da so lahko vse barve za oba spola, samo roza voziček je po mojem okusu pač le za punce (tako kot vsa ostala roza oblačila in oprema)...

Lepo je biti mamica.. :))

Neposredna povezava do sporočila: 35
22.2.2008 21:07:12   
Naja30
Nisva vedela za spol, vzela sva pa bež-rjavo varianto in se je hčerkica lepo noter vozila.user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.2.2008 21:11:09   
arabela*
jaz bom kar zelenega kupila.Se mi najbolj neutralno zdi,pa še lepa barva.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.2.2008 21:48:03   
jaša2
mi smo kupovali voziček, ko smo že rodili (prvi mesecsmo imeli sposojenega). pa smo kupli rdečega. zdaj imamo punčko, če bo pav drugo fantek, pa tud ne bo kajnarobe, če bo v rdečem vozičku. mislim, da je rdeča taka envtralna barva, ki paše tudi fantkom. samo da ni roza - tej bi blo pa res malo smešno.user posted image  za punčko pa mislim, da je vseeno, kake barve so stvari. tud če je modro. tak sva vsaj midva razmišljala.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Barva vozicka
23.2.2008 21:49:26   
Anonimen
Povejte mi, a full gledate na to kakšne barve voziček boste kupile?

Ja, seveda, tako barvo, ki mi je vsec :).

(odgovor članu karmchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
24.2.2008 8:38:56   
jonna
BEŽ, pa veva, da bo fantek. Je fajn tudi za poleti, ker mislim, da se kakšna temna barva na soncu preveč pregreva. Pa otroka lahko oblečeš kakorkoli (in tudi sam se lahko oblečeš v kakršnekoli barve) in ne izgleda vse skupaj kičasto. Se opazi otroka in ne voza, čeprav sva tudi o obliki voza ful premislila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.2.2008 8:48:08   
CatJa
Izbirali smo med modrim in zelenim, izbrali zelenega. Nikoli, ampak res nikoli, pa ne bi izbrala roza ali črnega.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu jonna)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.2.2008 12:19:35   
lea23
mi imamo svetlomoder quinny buzz, pa imamo punčko. sem pa jst želela olivno zelenega, pa je mož nekako prevladal. zdaj mi je prou fajn da imamo takšno barvo. sem zadnič gledala enega fantka ki je bil v črnem buzzu, pa se mi sploh ni dopadlo user posted image

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.2.2008 22:08:35   
poli*
Rdeča barva je primerna za oba spola. Js vem, da neb nikol kupila rjavega ker mi je mrtva barva- vsaka druga je zame sprejemljiva.
Je pa res, da se odločamo za barvo tudi glede na karakter- nama obema zelo paše nebeško modra na obraz, tako da imava večino reči v tej barvi-pa voziček tut.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.3.2008 12:46:40   
pupika27
mi imamo voziček modro zelen od jane slalom pro pa pupiko prevažamo not ker smo ga kupili še preden smo izvedeli kaj bo   hahaha res pa mi je bil ta voziček in njegova barva všeč tak da po mojem je barva pomembna saj za    našo dobro počutje ne pa da voziček voziš okoli z nekakšnim občutkom odpora

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.3.2008 13:03:32   
mišk
Midva sva se pustila glede spola presenetiti, kupila pa sva olivno-zelen (kaki) voziček. Sedaj se v njem vozi punčka. Najprej sem hotela črnega, pa sem že v naprej preveč komentarjev neokusnih slišala...user posted image  
Tudi meni se edino roza ne zdi za oba spola.

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.3.2008 13:07:14   
BlackyMouse
Prvi voziček je bil rdečo-sivi.. Sedaj sem novega nabavila in sicer modrega. Sina večinoma oblečem v modro barvo in tako se sklada z vozičkom. Se pa strinjam s Splišni in Pravljico.. Ne maram nametanih barv.. Da je sin oblečen v modro, deka roza, voziček rdeč... user posted image user posted image user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.3.2008 14:02:26   
mishel
Jaz sem se zaljubila v modro - zelenega Jane. Če bo punčka, bo zelena barva obrnjena navzven, če pa bo fantek pa bom razkazovala modro stran user posted image . Tudi jaz sem mnenja, da roza barve nebi imela za fanka, vse druge barve pa so primerne za oba spola.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu BlackyMouse)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.3.2008 15:31:49   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: BlackyMouse

Se pa strinjam s Splišni in Pravljico.. Ne maram nametanih barv.. Da je sin oblečen v modro, deka roza, voziček rdeč... user posted image user posted image user posted image

Ljudje smo pač različni...in ene nas to izredno moti.... Mene grozno nervira npr. tale zgornja varianta... Tudi pri svojih oblačilih....  Nervira me, če štufmi, gatke in modrc ne pašejo k zgornjim oblačilom, pa čeprav tega nihče ne vidi.... Pač vsak po svoje....Rada imam da se barve skladajo in dam veliko pozornosti na to....

Pa ne gre za to da imamo takšni ljudje preveč časa.... zdaleč ne, ne vem, tako so nas naučili ali pa imamo pač tako žilico in to delamo uspud.... morda pa nam na misel ne pride kakšna druga stvar, brez katere drugi ne morejo....

100 ljudi 100 čudi! user posted image user posted image

(odgovor članu BlackyMouse)
Neposredna povezava do sporočila: 48
5.3.2008 12:53:18   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: karmchy

Zdravo punce!

Povejte mi, a full gledate na to kakšne barve voziček boste kupile?
Mislim, a je za vas pomembno da ima fantek temno barvo, pučke svetlo?
Jaz sem namreč naročila rdečo barvo vozička (kaj pa če bo fantek?).

Lp vsem

Tudi midva sva naročila rdečega - pa pa bo za oba spola univerzalen.

(odgovor članu karmchy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.3.2008 10:43:27   
slovenka
hi, hi. to je pa hecna debata. Sem se kar nasmejala. Jaz bi zase tudi rekla, da so mi pomembne barve. Pač pri oblačenju. Samo nisem pa še pomislila, da bi se moral voziček skladati z obleko, ker tudi če ima kdo rdeč avtomobil, ne gledam, ali mu obleka paše zraven. user posted image user posted image user posted image Midva sva še v zgodnji fazi izbiranja vozička, tako da bom pa morda malo vseeno mislila na vse, kar ste napisale.  Sicer se mi pa zdi shallow reči, da takoj opazite, kako se malemu barva slinčka bije z barvo vozička. Uh. 

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?