|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bazen
20.2.2008 13:42:48   
taja83
Živjo!

Mene pa zanima kdaj ste s svojimi malčki prvič šli na bazen ali celo na dopust v kakšne terme? In kako so uživali v vodi ali sploh niso? najin sinček je namreč star 4,5 mesecev pa mu zadnjič ko smo šli ni bilo ravno všeč že zaradi hrupa samega. v vodo pa ga nisem tudi silila. čez kakšne pol urce pa je bilo vse ok in je v tem hrupu tudi mirno zaspal. kako pa kaj vaši dojenčki?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bazen
20.2.2008 14:46:08   
Lunc_a
http://www.ringaraja.net/forum/searchpro.asp?phrase=bazen&forumid=ALL&author=&timeframe=%253E&message=both&topicreply=both&timefilter=0&top=300&criteria=AND&submibutton=Potrdi&iskalnikTop=1

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bazen
20.2.2008 14:47:21   
Lantea
Mi smo šli prvič pri 8m. Šli bi že prej, pa je vedno kaj vmes prišlo...smo pa tudi malo zavlačevali, ker ima izredno suho kožo, ta voda pa stanje le še poslabša. Šli smo v Čatež...bilo je super. Mala je nadvse uživala. Naslednjič smo šli pa v Topolšico, kjer smo se tud imeli zelo fajn, sam jaz imam občutek, da je tu voda bolj "agresivna" kot v Čatežu. Kakšne izkušnje imate z vodo v drugih toplicah? V katerih je voda bolj "prijazna koži"?

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bazen
20.2.2008 15:11:56   
biga
Mi smo bili prvič v bazenu, ko je bil star 8,5 mesecev in je užival v vodi s fredovim obročem. Bili smo v termah Olimia, ko ni bilo pretirane gneče, da se je dalo normalno plavati. Ti pa ne priporočam z dojenčkom v toplice med kakšnimi šolskimi počitnicami ali prazniki.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bazen
20.2.2008 19:57:36   
MissLady
Mi smo bili ko je bil star 4,5 m. Full je užival. Smo bli v termah Snovik. V vodo pa sem ga dala 2x po 10 min. V albumu si lahko pogledaš kako zelo je užival.

KOmaj čakamo, da bomo šli spet user posted image

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bazen
20.2.2008 20:09:17   
Anonimen
Se nismo bili na bazenu, ima morja dovolj...user posted image .

Nam je P odsvetovala bazen do 6. meseca starosti, saj je do takrat dojenckova koza se porozna, v vodo pa pride marsikaj, ne samo klor...

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bazen
20.2.2008 21:57:09   
december06
Mi smo bli v toplicah (Banovcih), ko je bil star dobrih 4,5 m. Je zelo užival. Nas sploh ni šmirglal, vse drugo mu je bilo zanimivo. Zdaj pri petih pa hodiva vsak teden na bazen na televadbo in tudi uživa.

Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bazen
20.2.2008 22:50:45   
pikica86
mi smo bili v trmah 3000, ko je bil mali star 4 mesece.v vodi je full užival, vendar nismo bili dolgo v vodi, tam od 5 do max 10 min

_____________________________

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Kako pogosto?
qloq

Kako pogosto ste aktivni na facebooku?

vsaki dan sem aktivna (49%)

Ne nisem aktivna (16%)

občasno pregledujem objave in delim objave (21%)

me ne zanima saj je facebook spletno socialno omrežje zanič (14%)


Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!