petraCBU -> dvojčki, nizka placenta, (27.1.2005 19:54:43)
|
Pri enaintridesetih se mi je uresničila velika želja: zanosila sem, in sicer pričakujemo kar dvojno srečo: dvojajčne dvojčke! Do sedaj (razen običajnih slabosti in utrujenosti) vse v redu in prav, vceraj pa sem nenadoma precej zakrvavela. Od strahu me je skoraj pobralo, saj sem noseča že 17 tednov in sem ravno začela čutiti brbotanja v trebuhu. Tresočo me je odpeljal dragi na urgenco. Pregledala me je čudovito prijazna zdravnica in ugotovila, da sta oba moja otročka še zelo živa in zdrava, problem pa je v tem, da ima plodek, ki leži spodaj zelo nizko spuščeno posteljico (čisto v maternično ustje)in se je del te posteljice odtrgal in izkrvavel ven z mene. Seveda sem zdaj čisto nesrečna in zaskrbljena, saj imam zapovedan počitek (nič sprehodov, nič telovadbe, nič službe, nič seksa : ( vse do 34. tedna oz. dokler se posteljica ne dvigne (če se sploh bo, ker v tem primeru mi tudi carski rez ne gine : ( Prosim za pomoč: kaj lahko po vaših izkušnjah pričakujem, kaj se mi utegne primeriti če bi počitek vseeno ne zalegel in kako se te stvari ponavadi izidejo? Žalostna sem. LP P.
|
|
|
|