Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 24.2.2008 15:35:17
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** Padme LOL, Star Wars forever!!! Haha, ob branju teh imen sem se nasmejala do solz! Nekdo je še omenil Limun... Zakaj ne bi bil raje Mrkva? Prešaltajmo s sadja na zelenjavo!
|
|
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 24.2.2008 15:39:04
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Aja, pa če smo že pri imenih iz filmov, zakaj potem ne bi izbrali imena junakov iz stripov? Dajnomir in Miliboža sta bila meni zmeraj take "face", Trdonja in Lakotnik pa še bolj haha!
|
|
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 24.2.2008 17:17:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Trdonja
|
|
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 24.2.2008 17:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Asociacijo sem dobila, zato se smejim
|
|
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 24.2.2008 17:52:10
|
|
|
|
Raho
|
Našega imena pa ni niti med temi redkimi, ker je deklic s tem imenom manj kot 5. Trenutno je samo ena in edina Iraja.
|
|
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 24.2.2008 22:33:06
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: izgubljena_ovcka IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** Padme LOL, Star Wars forever!!! Haha, ob branju teh imen sem se nasmejala do solz! Hehe, najbolj smešno je pa to, da je meni ime Padme precej všeč
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 26.2.2008 14:40:22
|
|
|
|
poli*
|
A se bo katera opogumila in dala ime Lilu, da ne bo samo ene v Slo. Ko bo šla v šolo bo pa Lulu- se bodo lahko sošolci zafrkavali podolgem in počez, ker je njena mama izbrala tako "izvirno" ime
|
|
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 26.2.2008 14:50:43
|
|
|
|
kaycha
|
sigurno ni samo ena, ker je tudi ena iz foruma pred casom rodila puncko s tem imenom
|
|
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 26.2.2008 14:55:26
|
|
|
|
kaycha
|
meni so pa nekatera imena s tvojega seznama vsec. ce te ze vse kritizirajo Paskal - ampak bolj za fantka Anabel(a) Izabela Pilar Reneja Tjuš Jaš Janik Natan Arnej Etjan Janin Kaj Nil Narsej Tinej Zal
|
|
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 26.2.2008 15:36:17
|
|
|
|
poli*
|
Nisem vedela, da sta že dve Lilu, ker se je takrat Anja tako važila, da je njena edina s tem imenom . Kateri seznam ti je všeč (pod katerim nickom)?
|
|
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 26.2.2008 15:51:57
|
|
|
|
kaycha
|
ce mene sprasujes, so napisana imena prekopirana s seznama tiste, ki je odprla temo (bauhica). kopirala sem imena, ki so meni vsecna
|
|
|
|
RE: Seznam "drugačnih" imen 26.2.2008 16:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
WTF?!?!?!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?