kateri otok na Hrvaškem? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

tassa -> kateri otok na Hrvaškem? (20.2.2008 11:13:29)

Živjo!

Letos si želimo obiskati en otok na Hrvaškem (do zdaj smo bili  vsako leto na Pagu v Vidaličih). Ker bo naša pikica stara 3 leta bi šli tudi kam dlje (npr. Hvar ipd.).

Želimo si na otok, kjer lahko s čolnom poiščemo kakšno plažo, ki le ni tako obsedena s turisti oz. kjer imamo lahko nekaj časa samo zase. Lepo je, da nebi dopustovali prov v velikem mestu oz. da nebi imeli dolgo vožnjo do mesta.
Prosim vas, če imete kakšne ideje oz. da ste že dopustovali kakšnem takšnem kraju (in v apartmaju v hotel nebi šli), če mi lahko javite in mogoče posredujete kakšno številko oz. naslov za kontaktiranje.

Zelo vam bom hvaležna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!!!!

Tassa

anča banča -> RE: kateri otok na Hrvaškem? (20.2.2008 18:10:07)

susak, lošinj- na teh dveh otokih sem se imela lepo, tja smo hodili ko sem bila še otrok.
sploh susak je bil zame nekaj najlepšega, saj na otoku ni prometa in sem lahko skakala okoli kjer sem hotela.

z otokom hvar smo imeli pa slabe izkušnje. bili smo tam od 1 avg naprej, takrat je na hvaru ogromno italjanov, v hotelu smo dobili pa še salmonelo.

frutka_ -> RE: kateri otok na Hrvaškem? (20.2.2008 18:22:06)

Lošinj, veliko sence, urejene in čiste plaže.

ninataja -> RE: kateri otok na Hrvaškem? (21.2.2008 8:51:00)

Mogoče otok Pašman?

luka jan -> RE: kateri otok na Hrvaškem? (21.2.2008 11:37:57)

Men osebno je pa Pag zakon, al v dvoje al s familjo.
Letos pa gremo na Vir, mal pogledat da vidmo kako je. Bomo vidl, upam da bo za zdržat.

Stran: [1]