tjaga -> RE: Kako do volje-volja do hujšanja (20.2.2008 20:54:20)
|
Volja je ena čudna reč. Nikakor se ne pusti vpreči. Je kot nek konj iz divjine. Ampak počasi in z vztrajnostjo se da doseči marsikaj. Sama sebe sem prepričevala dolgo časa, da bo potrebno nekaj narediti v tej smeri, torej ne samo zaradi lepšega videza, pač pa predvsem zaradi zdravja. V drugi nosečnosti sem se zredila za 26. kg. Jaz, ki sem bila prej suhica. In dolgo, ampak res dolgo se nisem mogla prepričati, da bi bilo nujno spet iti proti prejšnjim kilogramom, vse dokler ....... me ni sesulo in sem imela operacijo na hrbtenici. In ko sem enkrat dala to skozi, sem se odločila. Čas je, da premaknem svojo rit in začnem. In sem lani shujšala 11 kg, potem pa do novega leta nič več. Nakar smo se po novem letu zbrale tukaj na tem forumu in se začele spodbujat in od takrat do sedaj sem izgubila že 8 kg. Uspeh je tu, dobro počutje tudi, zadovoljstvo tudi. In tudi drugi opazijo in pohvalijo. Naredila pa sem predvsem nekaj zase. ZASE. Največkrat so drugi v prvem planu, mi pa si samo obljubljamo, da bomo tudi zase nekaj naredili, potem pa nam zmanjka časa in tudi volje ne dobimo. Zato draga moja: naredi nekaj zase. Obljubi si nekaj lepega v smislu, ko shujšam toliko in toliko, si bom privoščila to in to, in spet naslednja obljuba. Saj ni težko, samo zbrati se je treba. O mater, takole dolgega posta pa še v življenju nisem napisala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
|
|
|
|