|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinska šola
20.2.2008 10:31:47   
rozica984
Sem v 24t nosešnosti in me nekaj zanima. Šele zdaj sem dobila pošto za tečaj v zgodnji nosešnosti. Zdaj pa ne vem, ali se mi sploh splača iti na to predavanje, saj je zgodnja nosešnost že krepko za mano? Ste izvedele kaj zelo poučnega na tem tečaju?
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinska šola
20.2.2008 10:39:26   
jaša2
uf, kaj pa vem. najbrž imaš na pretek prostega časauser posted image , tak da, če se ti ljubi, idi pogledat, mogoč pakajpametnega zveš. pri nas ni blo takih predavanj. MŠ pri nas obsega mislim da 5 "sestankov" (dojenje, porod, previjanje, oblačenje, kopanje, pravice) - v glavnem...saj je fajn, sigurno zveš kaj uporabnega, ampak sem pričakovala kaj več. tolk da si pomirjen, da si se "izobraževal", da si nekaj nardil in se pripravil za otroka.

žal, pri nas je pač tak bolj vse skupaj v ZD. kar se pa tiče tega predavanja, pa ti ne vem povedat. mogoč se ti bo oglasla katera, ki je imelato predavanje.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2008 10:56:53   
lara larissa
Jaz sem noseča 29 tednov pa so me tud vpisali v matreinsko šolo šele 25 marca, v slabi polovici maja pa imam rok, tako da zdaj če je to pozno ali ne ne vem, po moje da ne no. Sestra mi je rekla da v takem času vpisujejo v materinsko šolo na Ptuju, pol pa ne vem, mogoče so ktere tud prej že. Mene je vprašala čist na začetku nosečnosti če bi hodla v materinsko šolo, pa da boma me pol kr vpisali da ne bo prej vse zasedeno in pol je našla kao v marcu frej.  Bom pa vseeno šla, že zato ker imam čas, mogoče pa me še kaj pametnega naučijo user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2008 8:05:54   
suzy85
jst sm bla na predavanju za zgodnjo nosečnost v 17. tednu (v celju), pa se mi zdi, da nam predavateljica ni povedla skor nič novga, kar ne bi že prej izvedela iz raznih knjig. mal je povedala o prehrani, o telovadbi, o težavah v nosečnosti... če maš čas, lahka greš pogledat. je pa mal smešno, ko pridejo na predavanja okrogle user posted image , predavateljica pa govori o prehrani v 1. tromesečju! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2008 8:10:29   
Noel
Pri nas imamo samo eno materinsko šolo, nič zgodnje. Tako, da jaz sem ravno včeraj ugotovila, da glede na moj PDP bom najverjetneje ujela samo 2 predavanji.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2008 14:43:44   
N.SI
No, jaz imam (s kolegico nosečko) šolo za zgodnjo nosečnost v sredo 27.2.08...
Povem potem kaj več...

Je pa res, kot je že suzy85 omenila, odvisno koliko si že načitana... Tile forumi so kar zlata vredni... vse zvem prej, predno mi kdo iz zdravstva pove kaj in kako... user posted image

Ni pa slabo... Sploh pa boš morda s kako "šolarko" skupaj rodila user posted image

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?