Pripravljena "kosila" (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Bety100 -> Pripravljena "kosila" (20.2.2008 6:49:12)

Dva dni bomo brez kuhinje (hladilnika, kuhalne plošče...) in rabim nekaj kolikotoliko užitnega, da se "prešlepamo" za koslilo ta dva dni. Enkrat smo samo poskusili zelenjavo s puranom, pa nam ni bilo glih užitno (mene je okus spominjal na puranjo pašteto). A kaj priporočate? Stari smo 8 mesecev in jemo manj več vse, kar je primerno naši starosti. Ali če imate kakšno idejo, kaj lahko doma pripravim za kosilo brez kuhanja. 

Hvala.

žigolino -> RE: Pripravljena "kosila" (20.2.2008 7:15:29)

To pa je malo težko?A nimate niti ene kuhalne plošče,kje v kakšni lukni?
Drugače pa,stareši hallo pica,tamali bi pač mogo bit en dan brez kosila,mu pa malice daš malo obilnejše,za kosilo pa kakšen čokolino.Saj en dan bo že preživel. Saj včasih se tud zgodi da mamo kakšne opravkečez dan al pa izlet,pa tud nimamo kuhanega zraven.

nuala -> RE: Pripravljena "kosila" (20.2.2008 8:09:10)

Oh, jaz nebi preveč komplicirala. Mu pač daj za kosilo skuto, jogurt s kosmiči, sadje. Tudi če skuhaš prej makarone, bodo užitni, če jih boš imela na balkonu. In npr. meso, kuhano.
Ali pa pojdita pojest kakšno juho v gostilno.

jaša2 -> RE: Pripravljena "kosila" (20.2.2008 9:27:36)

tako, bo pač imel kak bolj sadni in mlečni dan. al pa kak surov korenček. drugač pa res, zakaj si pa ne bi privoščli kosila v gostilni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Brundula -> RE: Pripravljena "kosila" (20.2.2008 17:17:54)

Mi smo imeli prejšnji teden tak slučaj, ker smo šli na dopust. Za prvi dan, ko smo šli sem mu doma pripravila zelenjavo z mesom (pa smo tam v mikrovalovni pogreli), nato pa kuhano, pretlačeno sadje s skutko. Ostala dva dni pa sem mu za kosilo dala kosilo že pripravljeno od Hippa (kot Frutek, samo namesto sadja, zelenjava) pa je kar šlo. Zjutraj je popil mleko, potem jogurt, kosilo sem mu dala to, potem kašico in nato zvečer mleko. S seboj smo vzeli grelec vode, nekaj posode in je šlo. Prav tako je star 8 m.

saskija -> RE: Pripravljena "kosila" (20.2.2008 18:33:49)

polento s tvojim ali adaptiranim mlekom.

Stran: [1]