Hejlaaaa-kavica??!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cmokec -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:28:10)

Jaz sem pa slabe volje ratala. Sem šla k sosedonm stopničko višje na obisk, pa je spet tolk novih nosečk. Ne me narobe zastopt, jim in vam iz srca privoščim, ampak ne morem pomagat. Me je potrlo, bi bo bolj, da ne bi vidla, ko sem bila pred minuto še tako dobre volje. :((:((

cmokec

baguSka -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:28:23)

Dej da ne bi res udb...sej se sam mal hecamo..:ups::ups::ups:

Skye -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:28:37)

pametno.....boljše 1 x preveč preveriti, kot 1x premalo.

Udb -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:29:06)

Ne jokat cmokec! Pomisli koliko jih bo tebi fouš, ko boš ti :nosecka:!! :)

Udb -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:29:55)

Verjemi, da bi ga jaz res vrgla...mi gre tako na živce...kar naprej zvoni!!!

Udb -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:30:26)

Zdaj pa res lahko noč!! Se slišimo jutri zjutraj ob 6-ih! ;)

Dobro spite!

baguSka -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:30:58)

Cmokec druži se z nami in pusti druge forumu pri miru!!!!! Mene je to dons že izučil!!!! Sm bla že čist na tleh, pa sm tud tuki že jokala tko kot ti zdele, pa sm hitr ugotovila da je najboljše zame da pozabm to, da se tukile s puncami začvekam! In pomaga! RES! Jst sm zdele že čist odmisnla!!!8)8):):)

Skye -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:31:07)

udb...pa pa:)

baguSka -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:31:42)

dijo!:sloncek:

baguSka -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:33:07)

Skye do kdaj pa pol tvoj možicl spanec tkole vleče :zmeden:

Skye -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:33:37)

cmokec tle smo vse na istem...kot mušketirji, sam več nas je....vsi za enega en za vse........skupaj jočemo, skupaj se smejemo in tudi enkrat bomo vse srečne mamice...ene prej ene pozneje..ampak važno je da enkrat bomo.

Skye -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:34:20)

baguska dokler ga jaz pustim...sam zdaj ga bom počasi zbudila...mora še našega :kuza: lulat pelat:)-

cmokec -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:35:15)

Udb, nočko.

Ja Baguska sej maš čist prov. Sej jaz tudi tako pravim, samo drugim je lažje pamet solit, kot sebi. Sam me je res tako potrlo, da sploh nimam volje o čemerkoli razravljat. Grem malo mojga pogledat, pa pridem nazaj.

cmokec, ki se trudi biti dobre volje :bravo: in se ne da

baguSka -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:35:21)

Tko se govori Skye!!:bravo:

Kako pa je Sarica Cmokec..:zmeden:

baguSka -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:37:17)

Cmokec jst sm tud misnla da se ne da.. Res sm misnla da me noben več ne more u dobro voljo spravt. Ampak mi je ratal! In tud teb bo - samo hotet moraš! Boš vidla!:)

Skye - a ti mu tud kužija prepuščaš? A ni samo kuhna njegova?:)-

anajmad -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:37:27)

Punce,dons pa mislim,da boste kr o car sanjal:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Cmoki,boš vidla,da bo vse v redu.Poglej mene,tok slabega,kokr sem lansko leto doživela,upam da nikoli,res nikoli več ne bom.Gledam naprej-samo pozitivno:miska::metulj::miska::metulj::miska::metulj::miska:in vem,da bom ugledala kmalu:modri:pa da bom seveda imela:duda::duda:.
en lp:morje:D.

Skye -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:38:12)

nene, :kuza: si deliva....jaz popoldne on zvečer...brez skrbi tak sadist pa nisem:)-

baguSka -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:38:29)

:bravo::bravo::bravo: anajmad! Z dobro voljo in upanjem se pride do cilja!:)

baguSka -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:39:04)

:)-:)-:)-...sm že misnla, da si tud ti tak :hudicek:

cmokec -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:39:39)

Baguska, Sari gre na bolje. Je dobila Sumamed sirup, slabšega okusa ne bi mogel bit. Sara je pa babici razlagala, da ona tako pridno uboga zdravnico, da usta za sirup pojet odpre kot nilski konj. Kašlja še ful, sam nima tako visoke temperature, pa jest je začela. Pa mal že nagaja, pa okol hod, tko da se danes nismo več cel dan na kavču objemal.

cmokec

baguSka -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:40:50)

No vidš Cmokec! Sm jst rekla da ti bo še prehitr začela nagajat!:)

Skye -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:45:14)

tako punce, tud jaz se bom poslovila.....dragega moram zbuditi in to je zahteven postopek, ki vzame ogromno časa.

Sladko spančkajte in lepo sanjajte.

Se slišimo jutri

:rozica:
Skye

Pia73 -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:45:38)

Punce dober večer,.. :rozica::rozica::rozica:

Danes nisem dobra družba,... sem urtrujena da se ne da povedat, še do tuša se mi ne da,... A bom že,... Jaz sem tudi bila na NS,...pa boljš, da ne bi bila, koliko tem z žalostno vsebino,...

Drage moje prijateljice; NOČKO :zaspan::zaspan::zaspan:

cmokec, tvoja pupika je bolana, moj je bil pa danes pravi :hudicek: So se kazni kar vrstile,...

baguSka -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:48:30)

Punce tud jst vam želim lepo nočko in sladke sanje!:zaspan::rozica:

cmokec -> Hejlaaaa-kavica??!! (27.1.2005 21:49:19)

Anajmad, s teboj se pa sploh ne morem primerjat. Sem iskreno vesela zate, da je sedaj tko kot je, ker je v tvojih besedah en sam optimizem in nasmeh.

Malo mi je nerodno, ker me punce, ki ste že toliko neopisljivega prestale, s svojim pogumom vlečete naprej. Priznam, da se tudi s tvojo energijo kdaj šlepam in švercam skozi dan. pa daleč od tega, da sem pesimističen človek.

Sem pa pred parimi dnevi premišljevala, komu na forumu bi najbolj privoščila da ji takoj uspe. (o, kolk sem odkrita) Sej pol sem vidla, da se to ne da, ker ne znam vseh imen naštet, si bila pa med prvimi tremi, ki so mi prišle na misel.

cmokec

Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 9 [10] 11   Naslednja stran >   >>