|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko si pred najtežjo odločitvijo v svojem živl...
27.1.2005 17:19:56   
Anonimen
Pred letom dni je mati dveh otrok 10 in 12 let odkrila da pričakuje novega dojenčka.Na pregledu ki bi to stanje potrdilo so ji ugotovili da ima raka.seveda so ji predlagali takojšne zdravljenje obenem pa je pomenilo,da mora splavit.Z možem sta se odločila,da bo donosila,če bo bog dal rodila živega in zdravega otroka.Vso nosečnost je molila,da se ji podaljša življenje do roka poroda.Rodil se je zdrav deček za mamo je bilo prepozno...umrla je ko je sinko dopolnil tri mesece...včeraj se je v očkovem naročju poslovil od mamice...trije otroci so ostali brez mamice.

Druga zgodba:
Na božični dan nosečnico prizadene možganska krvavitev.Padla je v komo,pri življenju jo ohranjajo samo z aparati,vendar njen otroček se lepo razvija naprej in raste v njej.Sedaj je v 36 tednu.Včeraj so zdravniki dali možu na izbiro,da odklopijo ženo iz aparatur še prej pa naredijo carski rez..seveda ne garantirajo da bo otrok preživel...ali pa da doseže da še obdržijo ženo pri življenju,dokler ne bo otrok zrel za rojstvo..vendar je spet riziko,da mamici v tem času odpove srce.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
27.1.2005 17:30:21   
lin
Neva6!
Kje pa ti tako žalostne zgodbice pobereš.Prov me je streslo po celem telesu!Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Ena bolj žalostna od druge!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2005 17:37:39   
Trebnje
In potem mi,ki nam nič ne manjka,mislimo,da nam je hudo na tem svetu.Srečni smo lahko,da nas ne doleti takšno gorje.:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2005 17:45:50   
nejcko
Oh, neva6, žalostne so te zgodbe, žalostne tako zelo, da se človeku para srce. Sama menim, da noben otrok na svetu ne bi smel ostati brez svoje mamice in prav tako nobena mamica brez svojega otročka.
V življenju pa so danes možne odločitve, včasih grozljive in zastrašujoče, a dana nam je možnost. Le-te včasih ni bilo, življenje je teklo po svojih načrtih, povsem neodvisno od ljudskih solza in bolečin.

Danes imamo možnost, da se odločimo, vsaka odločitev pa prinaša tudi odgovornost. Morda nekdo poreče, da ne smemo igrati boga v določenih dilemah, toda kdo lahko sodi o tem, katere dileme so tiste, o katerih pač lahko sodimo, in katere to niso.

Dejstvo je, da če zbolimo, gremo k zdravniku in poskušamo vse, da bi ozdraveli... nikoli se ne vprašamo, mar ni božja volja, da sem bolan, da točno zdaj umrem. Ne, takrat storimo vse, da se upremo božjemu načrtu s pomočjo sodobne medicine.
Ko pa se tiče kakih drugih dilem (vprašanje splava npr.), pa se zgovarjamo, da je otrok po božji volji spočet in naj bo po božji volji rojen v ta svet.

Jaz sem zelo hvaležna, da imam možnost izbire, čeprav je v omenjenih primerih Le-ta še bolj obremenjujoča. Toda menim, da se mora človek odločiti po svoji vesti, svojo odločitev pa sprejeti z vso odgovornostjo.

P.s. Morda sem malo zašla, ampak pod vtisom današnjih tem sem že čisto "moralno" sfuzlana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2005 17:47:22   
total
Groza me je kar,sploh ne vemo kako smo srečne.

Lp:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2005 17:52:13   
india
Ja, res smo lahko srečne, da imamo žive in zdrave otroke, da smo tudi me zdrave in žive!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2005 19:21:14   
luna39
neva6:rozica:Ko sem počasi brala tvoj post sem pomislila, kako vredno je življene, čeprav se tega premalo zavedamo in mislimo, da je normalno vse, da je tako, kot imamo. Dokler ne pride trenutek, ko stvari postavi na glavo. V takih težkih trenutkih prosim, ne vem, kako bi reagiral človek, ko ti postavijo tako težko vprašanje, na katerega je potrebno odgovoriti. Ne vem, meni se scufa, če bi bila namesto moža. Bila bi potrebna pomoč še drugih. :(:(:(:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2005 19:36:08   
Anonimen
luna39Pa še tako na grobo sem povzela nisem hotela preveč melodramatično napisat,ker je že tako hudo.
Lin slišim novice na italijanskih novicah oni sopač taki da vse dajo v dnene in večerne novice,naši tega ne delajo,samo politika in politične zdrahe in afere opisujejo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2005 20:37:05   
Anitka
:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((

Brez besed....:((:(:((:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2005 20:38:21   
kalimero
Res - hudo. In mi se v resnici sekiramo zaradi takih banalnosti. Ko slišiš nekaj takega, te prav sram rata. Tako res vidiš, da fraza "samo, da je zdravje" ni samo fraza. Je bistvo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2005 22:02:03   
KIRA
neva6 - jaz bi se v VSAKEM primeru odločila ZA otroka. jaz ne bi mogla živet z zavestjo da je zaradi mene umrlo tako malo bitjece; kateremu sem komaj podarila življenje, pa mu ga naj takoj vzamem...??

meni je medicinska sestra, ki dela pri mojem OSEBNEM zdravniku rekla takole:
zakaj da se igram s svojim življenjem, ker imam cisto na ščitnici.
(pred leti sem delala preiskave, ker sem imela povečano. ampak mi zdravnik ni predpisal drugega kot jodirano sol.)
s tem je mislila na to, da v postopku IVF dobivam različne hormone in s tem reskiram nepravilno delovanje moje ščitnice in lahko poleg drugih posledic celo umrem.

ampak zame sploh ni bilo dvoma kako se bom odločila. umrem lahko tudi zaradi tisoč drugih razlogov.

JAZ SEM SE ODLOČILA ZA OTROKA.

moje lastno življenje je bilo tukaj samo postransko, popolnoma nepomembno v primerjavi z malim bitjecem, ki je sedaj doraslo v meni in ga skoraj ne bi bilo....zdaj pa je moja največja sreča :love::love:in se veselim vsakega trenutka, ko jo imam:angel:9nebesa.

VSAK DAN POSKUŠAJTE ŽIVETI TAKO, KOT ČE BI BIL VAŠ ZADNJI. tako boste imele bogato in polno življenje.
jaz bi moj zadnji dan preživela doma z mojo družino, ki jo sedaj po dolgih letih borbe, bolečin in odrekanj končno imam. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2005 22:09:54   
kimi
To so pa najtežji trenitku za družino

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.1.2005 7:48:40   
puri
Res sta žalostni zgodbi, si kar mal zamisliš, kako srečni smo lahko, da je tako kot je in koliko se presekiramo za čist nepomembne stvari v življenju, ko imajo pa nekateri res prave probleme:(

lp:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?