lex -> RE: surovo panirano meso (19.2.2008 23:09:02)
|
panirano meso dam na peki papir in čisto malo olja (toliko, da je na vsaki strani meso namaščeno - ne mastno tolko da se vidi da si ga malo pooljila, max 2 žlički). Pečiso prej ogrejem na 180 stopinj in dam pečt tako, da se greje pečica zgoraj in spodaj (ne žar in ne ventilator, tista ikonica ko je zgoraj in spodaj odebeljeno). Poha se cca 1 uro, jaz mogoče 1x obrnem, bolj zaradi filinga. Recimo jaz dam v pečico ob 2h, ob 2.30 obrnem in šibam po malega v vrtec, nastavim na 1 uro in ko pridem nazaj je ponavadi pečica že vgasnjena meso pa pečeno skozi in ni rjavo ampak tako lepo rjavorumeno. Tud pomfri (oz. malo debelejše narezani krompirji) se pečejo 1 uro. Upam, da ti je dovolj nadzorno napisano, drugač se javi na ZS
|
|
|
|