Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Da mi ne pozabimo-da vsi ki prihajajo za nami... 27.1.2005 15:17:50
|
|
|
|
petja
|
neva6: :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Da mi ne pozabimo-da vsi ki prihajajo za nami... 27.1.2005 15:18:29
|
|
|
|
BARBARA R.
|
:rozica::rozica::rozica: :muca:
|
|
|
|
Da mi ne pozabimo-da vsi ki prihajajo za nami... 27.1.2005 15:19:00
|
|
|
|
NENAJANI
|
:rozica::rozica::rozica::rozica: :angel::angel::rozica:
|
|
|
|
Da mi ne pozabimo-da vsi ki prihajajo za nami... 27.1.2005 15:28:01
|
|
|
|
nejcko
|
Moj dedek je bil med vojno ubit, dom moje mame požgan. Rastla sem ob zgodbah in slikah, zato vem, razumem in se zavedam, da je tudi moja naloga svoje otroke seznaniti s tem. ... da se ne pozabi. Nikoli!
|
|
|
|
Da mi ne pozabimo-da vsi ki prihajajo za nami... 27.1.2005 16:02:19
|
|
|
|
Nogavička
|
Pri nas gotovo ne bo šlo v pozabo - kar nekaj sorodnikov je preživelo podobna grozodejstva. Najhujše mož od tete, ko so na njem izvajali poskuse. Revež se celo življenje ni pobral. Včasih si je kar želel, da ne bi preživel. L.p. Tea
|
|
|
|
Da mi ne pozabimo-da vsi ki prihajajo za nami... 27.1.2005 16:08:45
|
|
|
|
india
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Da mi ne pozabimo-da vsi ki prihajajo za nami... 27.1.2005 16:15:46
|
|
|
|
Urša
|
:angel::angel::angel:
|
|
|
|
Da mi ne pozabimo-da vsi ki prihajajo za nami... 27.1.2005 16:40:26
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Poleg auschwica( ali kako se že napiše:ups: ) so se razna grozodejstva dogajala tudi pri nas, kar je tedanja oblast na vsak način hotela prikrit. Tako, da je pravilno, da se take stvari čimveč omenja naglas, da ne bo pozabilo v pozabo, kaj vse so storili našim prednikom. Priporočam pa vam, da si vsi preberete knjigo ČRNE BUKVE, v kateri boste spoznale še marsikaj, kar se je dogajalo v in po vojni v Sloveniji in drugod. Čeprav je to knjigo težko dobit , ker jih je tedanja oblast prepovedala in so jih bili ljudje primorani uničiti, ker bi bili drugače pobiti. :( V njej boste prebrali tudi, kaj so v resnici bili ljudje kot so Prežihov Voranc, France Bevk..... - kaj so v resnici počeli oziroma koga smo mogli v šoli častiti kot boga. lp
|
|
|
|
Da mi ne pozabimo-da vsi ki prihajajo za nami... 27.1.2005 19:01:42
|
|
|
|
cmokec
|
:angel::angel::angel::angel: cmokec
|
|
|
|
Da mi ne pozabimo-da vsi ki prihajajo za nami... 27.1.2005 21:35:11
|
|
|
|
Joe
|
Ne bomo pozabili. Tudi na tiste, ki so ostali v Varšavi, na Pohorju, na Rabu, Rogu, Golem otoku ali v ljubljanski Gramozni jami ne.
|
|
|
|
Da mi ne pozabimo-da vsi ki prihajajo za nami... 27.1.2005 21:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ne bomo pozabili. Tudi ne, kako so me v šoli učili, da se družbeni red lahko zamenja samo z revolucijo. In tudi ne, kdo me je to učil. Pa še sploh ne tako dolgo nazaj...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?