kaj se splaca (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> kaj se splaca (27.1.2005 14:54:45)

katera literetura (seveda v zvezi z nosecnostjo ali porodom, dojenckom,otrokom,..) se spalaca nabavit.kaj ste ze precitale?Men osebno je fajn, kjer so zraven kaksne slikice, ker ni dosti za citat:)-:)-
Ne res me zanima, kaj se splaca prelistat:zmeden2:

Hvala za pomoc:rozica:

aka -> kaj se splaca (27.1.2005 15:24:50)

Ja, Nosečnost in porod - vprašanja in odgovori, pa Nosečnost in razvoj otroka od rojstva do prvega leta starosti (Mayo Clinic).

Lana_s -> kaj se splaca (27.1.2005 15:47:41)

Jaz (oz. moj jo je) sem pa kupila Nega dojenčka za začetnike od dr. Frances Williams in je super sploh za take, ki so res začetniki. Je veliko slik oz. za vsako stvar je slikica in zraven obrazložitev. Je pa za vse, umivanje, držanje, oblačenje, previjanje, kopanje, prva pomoč...
Meni je super. :bravo:

beba76 -> kaj se splaca (27.1.2005 15:59:06)

Jaz mam "Nega matere in otroka" in sem z njo ful zadovoljna. Notri je vse od spočetja do poroda (razvoj zarodka, težave nosečnic, opis poroda...), nega dojenčka (dojenje, previjanje, hranjenje...) ter najpšogostejše bolezni do otrokovega tretjega leta. Kupila sem si jo že v prvi nosečnosti, to se pravi pred 8 leti in še zdaj velikokraz pokukam vanjo.

Annny -> kaj se splaca (27.1.2005 16:37:38)

Nega matere in otroka je zastarela in je sploh ne priporočam.
Nosečnost- vpr. in odgovori je zakon, kar pa se dojenčka tiče, je najnajboljša knjiga Dojenček- kaj lahko pričakujemo prvo leto.

LP

Gina -> kaj se splaca (27.1.2005 17:05:14)

Meni je najboljša Otrok od rojstva do šole.:bravo:

Anonimen -> kaj se splaca (27.1.2005 17:10:22)

Imam Nego dojenčka in malčka, kjer je lepo opisano po sklopih (razvoj, higiena, igra, družinsko življenje, ....) in zajema od rojstva pa nekje do petega leta. Imam pa tudi DOjenček za začetnike, ker je bilo slučajno v akciji za 1500 sit!

Bojana

Jessy -> kaj se splaca (27.1.2005 19:16:27)

Nega matere in otroka je prišla ven v 6. izdaji in je prenovljena. Jaz jo imam in mi zadostuje za vse, kar me zanima trenutno in vem, da mi bo v veliko pomoč tudi do otrokovega 3. leta starosti.

Siberian husky -> kaj se splaca (29.1.2005 14:40:28)

Imam en nasvet.Pojdi v knjižnico in si vzemi knjige na to temo.Prelistaj jih in potem kupi tisto,ki se ti bo zdela najbolj uporabna:).

Lp,Siberian husky

Stran: [1]