katjandraž -> RE: Ločevalna dieta (4.4.2008 21:47:05)
|
Tudi jaz sem ena, ki je začela z dieto 1.4. Spet! Sem šla po novem letu neki hujšat, pa me je februar nesel. Moj RD, pa očijeva 60 letnica, pa milijon otroških zabav, vključno z našo najmlajšo ... Skratka, rekla sem, da začnem, ko malo poidejo zaloge po veliki noči. Sem pridna, zaenkrat še brez grehov, upam, da me vikend ne bo nesel. Ta teden sem zamenjala delovno mesto, imam dela čez glavo, tako da je bilo lažje glede hujšanja. Jutri me čaka B dan, še pojma nimam, kaj bom jedla, najverjetneje kar kakšna jajca ali hrenovke, ker se mi ne bo dalo kuhat, pa še za službo imam za delat, ko bo šla mala spat. Drugače je bila pa moja začetna teža okoli 71,5 kg, rada bi ji zgubila cca 10 kg. 9 mesecev po porodu sem že shujšala s to dieto 11 kg, jih držala pol leta, potem sem se pa nažirat začela in jih dobrih 6 ali 7 dobila nazaj. Tokrat se ne dam in grem zares![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tehtala se bom pa ob ponedeljkih, če ste pa drugače zmenjene, pa povejte, ker se mi ne da vsega za nazaj brat.
|
|
|
|