Hope2 -> RE: Finger food (19.2.2008 14:55:35)
|
- več vrst toplih obloženih kruhkov (A: na koščke narezan paradižnik, šampijoni, slanina ali pršut, sir, gorgonzola, olivno olje, sol, B:rezina mozzarele, rezina paradižnika, sveža bazilika C: tuna iz konzerve, nariban sir, D:pršut ali slanina, nariban sir, E:koščki paradižnika, koruza, mlada čebula, nariban sir) Ko so pečeni okrasiš s svežo baziliko ali svežim rožmarinom - pršut ovit na grisine - sadna nabodala - sirna nabodala, vmes kako olivo ali češnjev paradižnik - zelenjavno-mesni zavitki v velikosti prsta (pred obiski podušiš gobice in zelenjavo na trakove narezano, lahko tudi piščanca na tanke trakove popečeš, zaviješ v kupljeno vlečeno testo in spečeš v pečici) - kupiš burek, ga spečeš in ga razrežeš na manjše kose - majhne hrenovke ali pekoče klobasice v listnatem testu - mini toasti s svežimi figami in svežim sirom - krekerji z lososom,kislo smetano in kaviarjem - tzaziki ali kaka mehiška salsa in tortilje/krekerji - repki škampov
|
|
|
|