|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čistijo vlago?
19.2.2008 13:32:11   
Anonimen
Pred kakšnim mesecem je neka ženska klicala na možev gsm,in se z njim dogovarjalaglede čiščenja stanovanja.Je rekla,da je dobila tel.št od njegove mame(kar sploh ni res-preverjeno),da bi oni prišli in nam zastonj ščistili stanovanje oz.vlago.Smo se za termin zmenli,da kao pokliče,sedaj pa že cel mesec nič.Nevem ali je spet kak larifari,ali kako.Se vam je kaj podobnega zgodilo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čistijo vlago?
19.2.2008 13:38:16   
Volga
in kaj ima to veze s Finančnimi dilemami starševstva user posted image  Pa dajte no, če si ne upati pod nickom vprašat, potem ne izkoriščajte takih prilik, da greš na en ****žnj forum spraševati stvari, ki ne sodijo tja. BV. In zdaj, če boš prestavljena, kar zagotovo boš, se bo pokazal tvoj nick in kaj potem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2008 13:53:28   
Anonimen
To ga je gotovo kakšna ljubica klicala, pa ji je dal kakšno skrito šifro (npr., da je rekel dogovorjeno besedo "prosim" ali kaj podobnega), da je vedela, da ti poslušaš. Potem se je pa delala, kot da kliče, da bi vlago s stanovanja sčistila, v resnici si pa tista vlaga bila ti. Figurativno, seveda.

Tako da zdaj se tole lahko prestavi na Partnerske odnose. Tam je tudi anonimnost, a ni? A ni več? Ma kaj pa vem.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2008 13:53:56   
Anonimen
Ja ampak res kaj ima to s finančno dilemo???user posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2008 13:59:08   
bumerang
Volga in Splišni, user posted image . Ampak prav zares sem se nakrohotala.
Prvič po par dnevih, ker je tukaj že kar nekaj časa prava žalost!

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2008 14:21:53   
Irena88
Kdo ti bo pa dons kej zastojn nareduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2008 14:48:17   
Anonimen
splišni,zelo duhovito,čestitam!
Smo klicali to telefonsko,pa nihče več ni dvignil.
smo pa pol od nekoga slišali,da bi naj tile nekakšne selalnike prodajali pod to pretvezo
svašta si folk namisliuser posted image
Ja kaj češ.sem pač temo falila,saj ni konc svetauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2008 16:37:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

splišni,zelo duhovito,čestitam!
Smo klicali to telefonsko,pa nihče več ni dvignil.
smo pa pol od nekoga slišali,da bi naj tile nekakšne selalnike prodajali pod to pretvezo
svašta si folk namisliuser posted image
Ja kaj češ.sem pač temo falila,saj ni konc svetauser posted image

A potem misliš, da ni to to?

Jaaaah, jaz bi vseeno bila malo vsaj previdna, če ne sumnjičava na tvojem mestu. Take p... znajo biti pregnane. Pa še res bi ti lahko s kakšnim sesalcem uletela, ja, še to. Pa verjetno bi takoj vedela, kje je spalnica, ni dvakrat za rečt.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2008 16:45:19   
rija
nič podobnega se mi ni zgodilo, ker se s takimi, ki mi ponujajo kaj "zastonj" absolutno nič ne menim.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.