hrrrrr... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

buškica -> hrrrrr... (27.1.2005 13:00:34)

Ojla!
Uf sem jezna.
Včeraj sem imela pregled pri dr. Drobniču, ko pa sem pa prišla tja mi je sestra rekla da ga ni. ne vem zakaj moramo izpolnjevati ankete in pisati kje smo dosegljive, ko pa jim je težko poslati obvetsilo po mailu ali po pošti da je zbolel. Vzameš dopust ali ure v službi da lahko sredi dneva prideš na pregled oni pa niso niti toliko da bi te obvetili. Da je bila mera polna še tistega ki ga je nadomeščal ni bilo več. Ne vem ali ne razumejo da nam ni lahko, ko komaj čakamo da dobimo rezultate. Že tako čakaš običajno par tednov na pregled potem te pa še za par tednov prestavijo. Mene so hoteli šele 16.3. naročit. Pa sem rekla naj me h kakšnemu drugemu naročijo da vsaj vidim pri čem sem.

Tako da me zdaj zanima če pozna katera dr. Medveda, moram iti k njemu v torek.

lp
buškica

tinkamiška -> hrrrrr... (27.1.2005 13:24:26)

Žal ti ne znam pomagat, me pa grozno razjezi ta nečutnost in te razumem kako si razočarana.:grrr::grrr:

Veliko sreče!:rozica:

Tinka

lol -> hrrrrr... (27.1.2005 13:27:30)

Dr.Medved je uredu.Jaz sem ga imela 1x za nadomestnega,ker Drobniča ni blo.

buškica -> hrrrrr... (27.1.2005 13:39:07)

Hvala za informacije, je pa res da sem bila včeraj full ražočarana. Se mi še ni naredilo da bi mi zmanjkalo sape od razburjenja. Ampak taka stvar te pogreje. Še dobro da bom šla že v torek k dr. Medvedu. lp buškica

buškica -> hrrrrr... (27.1.2005 13:40:13)

tinkamiška, me vesli da je šlo vse ok pri tebi. Upam da drugi mesec že slišim s tvoje strani vest o :duda:
lp
buškica

Mijavček -> hrrrrr... (27.1.2005 13:58:16)

Oj,

se bom mal vmešala: mene take stvari tut tok pogrejejo :grrr:, sem kar zašvicala k sem brala tvoj post.

Mene pa še enki zanima; a katera pozna dr. Novakovo z Leonišča. jaz grem danes prvič k njej, ker moje ni. že tako me je groza vsakega pregleda, oh upam, da bo katera rekla da je ful prijazna.

pa pa Mijavček
:muca:

buškica -> hrrrrr... (27.1.2005 14:04:25)

Glej,
naj te ne bo strah nobenega pregleda. Vsakega se vesli pa bo bolje. Tudi na psiho to bolje vpliva.
A greš prvič na pregled ali samo k njej greš prvič?
lp buškica

Mijavček -> hrrrrr... (27.1.2005 14:11:08)

Oj,

ful lepe besede, hvala. n ene, ne grem prvič na pregled, samo prvič k njej. Drugace sem kar stalna gostja na Leoniscu. Do sedaj sem imela Dr. Fetihovo :bravo::bravo::bravo: in nikoli nobenega drugega. Pa sem mi zdej mal metuljčki v zelodcu delajo, ko pomislim, kaj me caka danes.

pa pa

Mijavček :muca:

buškica -> hrrrrr... (27.1.2005 14:17:29)

Dej vzem to kot novo dogodivščino pa bo bolje.
bom :miska: držala zate
lp bučkica

buškica -> hrrrrr... (27.1.2005 14:17:51)

ups,
buškica

Skye -> hrrrrr... (27.1.2005 14:39:17)

pa kakšen G je to, oziroma kakšne butaste sestre ima. Mene vedno telefonsko obvestijo, če moje G slučajno ni.

Jaz bi že znorela, da pridem in je ni in me potem še celo hočejo naročiti čez mesec dni:grrr::grrr:

buškica -> hrrrrr... (27.1.2005 14:49:05)

sej to je tisto, jest bi mogla zvedet če je vse okej. sem imela povišan prolaktin, pa že tko čakaš dva tedna da naredijo preiskave pol pa še to :grrr:. Sestre so nesposobne za znost, najprej sem šla v sobo za sprejem tam so me poslali v sobo za naročanje in potem so se me podajale. za znoret. Pa še v ponedeljek sem klicala če vse štima, pa je blo vse ok. Te sestre se še med sabone znajo z,ment.
obup.:grrr::grrr:
lp buškica

Skye -> hrrrrr... (27.1.2005 14:53:06)

buškica pa si vsaj izvedela, ali so bile preiskave OK?
To ti lahko sestra tud pove.

buškica -> hrrrrr... (27.1.2005 15:05:14)

sploh se ni hotla pogovarjat o tem, je rekla naj kar na pregled počakam. Dobro da sem težila in me je dala k Medvedu da vsaj rezultate zvem. drugače bi mogla do 16.3.05 čakat. noro!!!
lp buškica

Stran: [1]